Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2018, 15:33
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Chris Hemsworth a Tessa Thompson bojujú proti mimozemšťanom. Nová verzia Mužov v čiernom prichádza s prvými zábermi!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Agenti pre boj s mimozemskými potvorami sa opäť hlásia do služby.

Tak tu máme prvé zábery z očakávanej novej verzie sci-fi komédie Men in Black. Tentokrát nesie podtitul International a predstaví nám dvojicu úplne nových agentov, konkrétne agenta H (Chris Hemsworth) a agentku M (Tessa Thompson).

Tí pracujú pre londýnsku pobočku MIB a zapletú sa do prípadu záhadnej vraždy, ktorý možno siaha až za hranice našej planéty. Tím agentov tak bude musieť precestovať celý svet, aby odvrátil katastrofu. Okrem nich si v snímke zahrajú aj Liam Neeson, Kumail Nanjiani, Emma Thompson, Rebecca Ferguson či Rafe Spall.

Do hry by sa tentokrát malo dostať výrazne viac postáv, nielen dvaja agenti ako v predchádzajúcich filmoch. Liam Neeson si strihne riaditeľa britskej tajnej vládnej organizácie a Emma Thompson si zopakuje rolu agentky O z Men in Black 3.

O scenár sa postarali Matt Holloway s Artom Marcumom (obaja Iron Man, Transformers: The Last Knight) a na režisérskom kresle sedí F. Gary Gray.

Čo povieš na úvodný trailer? Podľa nás z neho rozhodne sála celkom slušný potenciál. Duo Hemsworth a Thompson pôsobí sympaticky a zdá sa, že im to na plátne bude spolu svedčať. Istení budú navyše charizmatickým Neesonom a Emmou Thompson.

Ešte bude veľa závisieť od samotného príbehu a štýlu humoru, ale dúfame, že tvorcovia si po tejto stránke dajú záležať. Látka totiž podľa nás stále ponúka viac než slušný potenciál pre skvelú sci-fi komédiu.

A je pravdaže jasné, že v prípade úspechu budú tvorcovia chcieť pokračovať. Takže veríme, že sa Grayovi podarí zabodovať a nadviazať na kvalitu pôvodnej trilógie. Zatiaľ ale nemáme dôvod pochybovať. Na Slovensku si snímku užijeme 13. júla (červenec) 2019.

Chris Hemsworth a Tessa Thompson bojujú proti mimozemšťanom Nová verzia Mužov v čiernom prichádza s prvými zábermi!
Chris Hemsworth a Tessa Thompson bojujú proti mimozemšťanom Nová verzia Mužov v čiernom prichádza s prvými zábermi! Zdroj: Sony/Columbia
Domov
Zdieľať
Diskusia