Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2018, 9:53
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

2. séria Taboo konečne potvrdená. Vráti sa aj Tom Hardy, tvorca Peaky Blinders a Ridley Scott

FILMY A SERIÁLY TABOO TOM HARDY
Uložiť Uložené

Taboo bude zrejme pokračovať tam,kde skončilo. Kedy sa ho však asi dočkáme?

Tom Hardy hviezdil v Taboo ešte v zime minulého roka. Potvrdenie o druhej sérii síce prišlo, ale odvtedy bolo nesmierne ticho a nikto už ani nedúfal, že sa druhej série dočkáme v najbližších mesiacoch. Dnes sa však už môžeme radovať, keďže druhú sériu potvrdilo ako samotné BBC, tak tvorcovia a v neposlednom rade aj sám Tom Hardy, ktorého zelená pre 2. sériu nesmierne potešila.

Druhá séria sa má sústrediť na Delaneyho druhov, ktorí s ním nastúpili na loď pod americkou vlajkou v snahe začať nový život. Máme sa dočkať epickejšieho príbehu, mnohých zvratov a postáv, ktoré nám učarujú. Všetci tvorcovia, vrátane scenáristu Stevena Knighta (s Hardym spolupracovali aj na Peaky Blinders) či výkonného producenta Ridleyho Scotta sa nevedia dočkať, až ľudia uvidia, čo vytvorili.

2. séria Taboo konečne potvrdená. Vráti sa aj Tom Hardy, tvorca Peaky Blinders a Ridley Scott
Zdroj: BBC

Bohužiaľ, nič ďalšie nám autori neprezradili a my ani netušíme, kedy sa 2. série dočkáme. Správy o nejakom tajnom natáčaní na internet stále nepresiakli, takže je možné, že nás ešte len čaká. V tom prípade by tu ešte stále bola šanca, že nové časti dorazia v roku 2019. Tá prestávka medzi prvou a druhou sériou však bude ukrutne dlhá. 

Odporúčané
KVÍZ: Spoznáš film Toma Hardyho podľa jedného obrázka? KVÍZ: Spoznáš film Toma Hardyho podľa jedného obrázka? 10. júna 2023, 10:00

Knight sa nechal počuť, že zatiaľ čo prvá séria bola o úteku, tá druhá bude o dobrodružstve. Celé sa to skončí v sérii tretej, ktorá bude zase značiť príchod. V prípade, že sa v druhej sérii rozlúčime s Braceom, je možné, že ho uvidíme v tej tretej. Teda v prípade, že Knight príchodom narážal na návrat Jamesa Delayneho do Londýna.

Na záver doplnil, že podľa jeho názoru sa musíte veľmi snažiť, aby ste natočili nudný príbeh z minulosti. História bola vždy vyrozprávaná z pohľadu kráľov, princezien a podobne, on však vidí svoje príbehy v oveľa nižších sociálnych vrstvách, tam, kde sa bojovalo o život a šťastie. Nám sa prvá séria Taboo veľmi páčila, čo dokazuje aj recenzia. Pevne veríme, že kvalitatívne sa bude zase nachádzať na špičke seriálovej tvorby.

Domov
Zdieľať
Diskusia