Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2018, 16:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bláznivý svet Travisa Scotta ožíva v strede džungle

HUDBA TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Astroworld dostáva ďalší skvelý videoklip. Opäť sa vraciame do sveta rozprávok, no tentokrát z inej perspektívy.

Travisovi Scottovi sa v aktuálnom roku podarilo vydať jeden z najúspešnejších albumov spomedzi všetkých raperov s názvom Astroworld. Svedčia o tom nielen predaje, ale aj prestížne rebríčky, kde sa niektoré skladby udržujú až doteraz.  A táto skutočnosť je nám sympatická aj z dôvodu, že ako jeden z mála Travis nestojí o pozornosť vďaka kontroverzii, ktorú by sám inicioval. 

Módna ikona má zároveň šťastie na spoluprácu s režisérom takého rangu, akým je už snáď aj legendárny Nabil Elderkin. V poslednej dekáde pôsobí aj ako filmový režisér a medzi jeho známe práce patrí Welcome to Heartbreak od Kanyeho, DNA. od Kendricka Lamara či klipy Franka Oceana

Do veľkej miery má zásluhu aj na vizuálnej stránke Astroworldu, keďže si na starosti zobral úvodný krátky teaser a teraz sa opäť pripomína pri klipe na Yosemite. Už tradične sa vraciame do rozprávkového sveta, no aj keď má celé video len pár minút, právom vyvoláva dojem plnohodnotného filmu.

Domov
Zdieľať
Diskusia