Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2018, 17:26
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Vďaka Twitteru našla najlepšiu kamarátku z detstva. Jej príbeh zdieľalo cez 100-tisíc ľudí

ZAUJÍMAVOSTI TWITTER
Uložiť Uložené

Možno táto milá príhoda o hľadaní starých priateľov inšpiruje aj teba.

Ahoj Twitter, toto dievča som stretla v roku 2006 počas večernej plavby na Havaji. V danú noc sa z nás prakticky stali najlepšie kamarátky, a preto potrebujem, aby ste mi pomohli nájsť moju najlepšiu priateľku, pretože mi chýba a potrebujem vedieť, ako sa jej darí. Poprosím o zdieľanie tohto príspevku, aby sme sa mohli opätovne stretnúť,“ napísala na svojom Twitteri 19-ročná Brianna Cry.

K fotografii z výletu, ktorú vložila aj do svojho príspevku, sa Brianna dostala pri prezeraní starých fotiek počas tohtoročného sviatku Dňa vďakyvzdania. Pre TeenVogue Briana prezradila, že v danej dobe mala len 7 rokov a na spomínanej plavbe sa nenachádzalo množstvo detí v ich veku, a tak s hľadanou kamarátkou spoločne strávila celý večer.

I keď Brianna v úspech svojho pokusu príliš nedúfala, jej príspevok do dnešného dňa zdieľalo približne 116 000 užívateľov a ďalších 263 000 stihlo dať na príspevok svoj „lajk“. S takouto veľkou odozvou bolo len otázkou času, kedy stratená kamarátka, 18-ročná Heidi „Heii“ Tran, na výzvu zareaguje.

Heidi sa pre TeenVogue vyjadrila, že podobnú snahu o pomoc pri zdieľaní od užívateľov Twitteru vôbec nečakala. Spoločne s Briannou v súčasnej dobe prostredníctvom sociálnych sietí dobiehajú zameškaný čas a napriek tomu, že navštevujú školy na opačnej strane USA, veria, že sa jedného dňa zasa stretnú.

Odporúčané
Používatelia utekajú z Twitteru. Trenduje nová sociálna sieť Mastodon Používatelia utekajú z Twitteru. Trenduje nová sociálna sieť Mastodon 8. novembra 2022, 15:30

Ľudia sledujúci ich spoločný príbeh mali na záverečný „happy end“ naozaj zábavnú odozvu. Jedna z užívateliek dokonca napísala, že by si mohli založiť spoločný YouTube kanál. Väčšinou však ľudia s podobnými požiadavkami nevyrukovali a jednoducho sa nad udalosťou iba pousmiali.

Domov
Zdieľať
Diskusia