Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2018, 16:55
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Letisko sa kvôli Vianociam zmenilo na svet Harryho Pottera. V Singapure nechýbajú metlobal, Chrabromilská veža ani Zúrivá vŕba

ZAUJÍMAVOSTI HARRY POTTER VIANOCE
Uložiť Uložené

Singapurské letisko Changi sa na Vianoce zmenilo na fantastický svet Harry Pottera.

Ázijské letisko Singapur-Changi dlhodobo patrí medzi tie najšpičkovejšie na svete a okrem bazénu či múzea tu nájdeš napríklad aj bezplatné kino s 24-hodinovým premietaním. Aj v Singapure si pritom uvedomili, že sa blížia Vianoce a na spomínanom letisku sa príchod týchto sviatkov rozhodli spojiť s jedinečnou výstavou Harryho Pottera.

Tá pritom potrvá až do februára, no vianočnú atmosféru fantastickej rozprávky priniesla až do troch terminálov. Zobrať si tak môžeš umelý prútik a bojovať so Zúrivou vŕbou, ísť navštíviť Tučnú pani do Chrabromilskej veže alebo sa vydať na nákupy do Šikmej uličky či krásnej dedinky Rokville, odkiaľ má Harry hromadu zážitkov.

A z letiska Singapur-Changi si plno zážitkov odnesieš aj ty, samotná výstava je totiž úplne zadarmo a jej jediným cieľom je skrátiť čas cestujúcim zábavnou cestou. To sa letisku podarilo až natoľko, že budeš dúfať, aby tvoj let o niekoľko desiatok minút posunuli.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vivien Chang (@vivien0226),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa 我們的旅遊日記 (@ourtraveldiaryy_),

Domov
Zdieľať
Diskusia