Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2018, 14:37
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

V bratislavskej Petržalke zrazilo auto chlapca na priechode pre chodcov, odhodilo ho ďaleko od miesta nárazu

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Na Panónskej ceste chýbajú bezpečnostné opatrenia.

Slovenskí policajti na svojej facebookovej stránke, v reportážach a vyhláseniach neustále upozorňujú vodičov, aby si dávali na cestách pozor. Obyvatelia našej krajiny si pravidelne sadajú za volant pod vplyvom alkoholu, nedávajú pozor a hrajú sa na mobilných telefónoch.

Posledná menovaná činnosť údajne stála za nepríjemnou nehodou v bratislavskej Petržalke. Nehoda sa nestala v posledných dňoch, ale ešte koncom októbra, a zachytila ju kamera na Panónskej ulici v petržalskej časti Lúky.

Na záberoch je viditeľné, že dvaja ľudia sa snažia prejsť cez cestu, pričom dvojpruhová cesta sa chlapcovi takmer stala osudnou. Zatiaľ čo auto v bližšom pruhu zdanlivo nechalo chlapca prejsť, vodič v pravom pruhu podľa svedkov vraj nedával pozor, hral sa s mobilom, a tak chlapca vo vysokej rýchlosti nabral.

On odletel niekoľko metrov, pričom na pomoc mu hneď pribehla osoba, s ktorou cez priechod prechádzal, a okamžite vybiehali aj ľudia z áut. Ako sa ukázalo, chlapec zázračne náraz prežil, ale pokojne mohol na kapote auta zomrieť. Vždy sa preto treba venovať riadeniu naplno, pretože človek nikdy nevie, čo sa v premávke udeje.

Domov
Zdieľať
Diskusia