Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2018, 0:51
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Využi bleskovú akciu a kúp si letenku z Bratislavy za 8 €. Zľava nepotrvá príliš dlho, tak zbytočne nestrácaj čas

ZAUJÍMAVOSTI LETISKO
Uložiť Uložené

Z bratislavského letiska môžeš stále spoznávať svet.

Od leta sa nám roztrhlo vrece s lacnými letenkami. Príchod aeroliniek Laudamotion či Level na viedenské letisko spôsobil pád cien na najnižšiu úroveň, aká tu kedy bola, a spoločnosti sa snažia svoje lietadlá vypredať do posledného miesta za akúkoľvek cenu. Pravidelne preto spúšťajú akcie, ktoré trvajú obmedzenú dobu, spravidla pár desiatok hodín, a ani tentoraz zlacňovanie neobišlo Bratislavu.

Z nášho hlavného mesta si vieš kúpiť letenku už za parádnych 8 eur jedným smerom, pričom šancu máš navštíviť mestá ako Brusel, Miláno, Barcelona či Madrid a Rím do neuveriteľných 20 eur spätne.

Využi bleskovú akciu a kúp si letenku z Bratislavy za 8 €. Zľava nepotrvá príliš dlho, tak zbytočne nestrácaj čas
Zdroj: Pixabay

Letenky sa predávajú prevažne na november, december a január, takže ak ešte nemáš žiadnu kúpenú, o čom po posledných mesiacoch silno pochybujeme, určite vyťahuj platobnú kartu a organizuj najbližší výlet do Európy.

Ak ťa však Európa omrzela, stále máš šancu priamo z Bratislavy odletieť do izraelského Eilatu, kde síce v decembri už teplota začína klesať, ale keby si bol naozajstný otužilec, mohol by si na chvíľu skočiť do mora.

Odporúčané
Slovák Martin a Nemka Claudi cestujú luxusnou dodávkou: Dali sme výpoveď v práci, auto sme si prerobili za 20-tisíc Slovák Martin a Nemka Claudi cestujú luxusnou dodávkou: Dali sme výpoveď v práci, auto sme si prerobili za 20-tisíc 19. júla 2023, 14:30

Blesková akcia nepotrvá príliš dlho, pretože bude dostupná len do dnešnej polnoci, a tak rýchlo kontaktuj svojich potenciálnych cestovateľských kolegov a zbytočne sa nezdržiavajte. Letenky z Bratislavy kupuj tu, keby si chcel mimochodom letieť z Viedne, letenky nakupuj na tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia