Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2018, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo si na Fashion LIVE! obliekli Plačková či Alex Wortex?

MÓDA FASHION LIVE!
Uložiť Uložené

Pred pár dňami sa v Bratislave konala obľúbená módna udalosť, kde sa už tradične predvádzali všetky celebrity a chýbať sme nemohli ani my.

Bratislava ešte minulý týždeň opäť na pár dní ožila módou vďaka každoročnej udalosti Fashion LIVE!, ktorá vždy pritiahne pozornosť všetkých slovenských nadšencov. Stretnú sa nielen najlepší slovenskí dizajnéri, ale aj celebrity, ktoré sa prichádzajú predviesť v tom najlepšom zo svojho šatníka. 

To sa nám potvrdilo aj teraz, keďže sme sa rozhodli zahrať na ikonickú televíznu reláciu a známe tváre sme v krátkosti vyspovedali. Samozrejme, nemohli chýbať kapacity ako Zuzana Plačková alebo Alex Wortex, ktoré sa pochválili svojimi módnymi úlovkami prestížnych módnych značiek aj zo secondhandov. 

Zaujímalo nás tiež, aký majú názor na udržateľnú módu a na akých návrhárov sa tešia najviac. Viac už ale v samotnej reportáži od našej Barborky, ktorá to opäť nemala ľahké. Do komentárov nám pokojne napíš, koho outfit sa ti páčil najviac a koho najmenej. 

Domov
Zdieľať
Diskusia