Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2018, 8:02
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Hneváš sa, lebo Drake vyje*al tvoju ženu. Snoop Dogg útočí na Kanyeho Westa za kamarátstvo s Trumpom

HUDBA DONALD TRUMP DRAKE KANYE WEST SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Konflikt medzi rapermi sa v posledných dňoch vyostruje.

Kanye West v posledných týždňoch začal čoraz výraznejšie vyjadrovať svoju podporu súčasnému prezidentovi Donaldovi Trumpovi. Raper sa nezastavil ani pri kontroverzných komentároch o otroctve a minulý týždeň zašiel rovno do oválnej pracovne, aby sa s Trumpom porozprával tvárou v tvár.

Navrhol mu, aby vymenil súčasné lietadlo Air Force One za iPlane 1 vyrábané spoločnosťou Apple. Obaja sa rozprávali aj o reforme právneho systému, lenže Kanye zožal za podporu Trumpa výraznú kritiku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Už v minulosti proti nemu ostro vystúpil kolega z branže Snoop Dogg, avšak pred pár hodinami svoje útoky ešte vystupňoval. Na svoj Instagram pridal video, v ktorom s úsmevom na perách rozpráva o tom, že práve objavil skrytý význam za skladbou In My Feelings od kanadského rapera Drakea.

Už tisíce ľudí špekulovali, kto sa v skutočnosti skrýva za menom Kiki, a Snoop Dogg skonštatoval, že raper v texte spomína na Kim Kardashian. Nevedno, či má zákulisné informácie, alebo chcel len Kanyeho nahnevať, ale po zdanlivom odhalení identity Kiki pokračoval do veľmi intímnej oblasti. Pôvodne však mala byť Kiki speváčka Keshia Chanté, s ktorou Drake kedysi chodil.

Kanye sa vraj hnevá na celý svet preto, že Drake mal mať kedysi s Kim Kardashian sex a v poslednej skladbe sa s tým pochválil na verejnosti.

Určite si pozri video od Snoop Dogga, pretože v ňom Kanyemu kvalitne nakladá, a či už je Kiki naozaj Kim Kardashian, na to si musíš vytvoriť názor sám. Nepredpokladáme však, že Kanye bude akokoľvek odpovedať.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený snoopdogg (@snoopdogg),

Domov
Zdieľať
Diskusia