Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2018, 7:34
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kanye West naťukal v živom vysielaní svoje heslo do mobilu a teraz sa z neho smeje celý internet. Na návšteve u Donalda Trumpa perlil

ZAUJÍMAVOSTI DONALD TRUMP IPHONE KANYE WEST
Uložiť Uložené

Americký raper si nedával v oválnej pracovni servítku pred ústa.

Kanye West pri opisovaní samého seba nikdy nešetril superlatívami. V poslednom čase však zacal strácať podporovateľov po tom, čo viackrát verejne vyjadril podporu americkému prezidentovi Donaldovi Trumpovi.

Slovami nešetril ani pri výrokoch o otroctve, a tak sa s Trumpom zblížil natoľko, že ho prezident pozval na návštevu do oválnej pracovne v Bielom dome. Raper samozrejme rád prišiel a návštevu intenzívne monitorovali médiá, ako keby vedeli, že Kanye je nekonečná studnica múdrosti.

Sám seba často nazýva géniom, čo úplne dokonale neprejavil v momente, keď chcel Trumpovi ukázať fotografiu na mobile. Smartfón od Apple mal zamknutý a nevedno, či mal FaceID vypnuté alebo len nebolo dostatočne rýchle, a preto Kanye použil na odomknutie mobilu kód.

Zadávanie hesla snímali prítomné kamery, vďaka čomu sme sa dozvedeli, že West používa v mobile heslo 000000. Nie úplne najbezpečnejšia kombinácia pre hudobného génia. Ľudia na internete sa hneď začali baviť na tom, že hackeri už skúšajú prístup do Kanyeho účtov pomocou hesiel ako „password123". 

Odporúčané
Nenápadný dizajn, 4 ochranné vrstvy a jednoduchá aplikácia. Tieto kryty účinne chránia objektív pred poškriabaním aj prasknutím Nenápadný dizajn, 4 ochranné vrstvy a jednoduchá aplikácia. Tieto kryty účinne chránia objektív pred poškriabaním aj prasknutím 9. januára 2024, 16:30

Odhalenie hesla v živom vysielaní nebolo ani zďaleka všetko. Raper vytiahol z mobilu fotku konceptu lietadla spred pár rokov, ktoré ukázal Trumpovi a vyhlásil, že Air Force One by sa malo premenovať na iPlane 1. Kanye rovno skonštatoval, že supermoderné iPlane 1 by malo skonštruovať Apple ako americká spoločnosť.

Zrejme mu ušla informácia o tom, že aj súčasné prezidentské lietadlo vyrába Boeing v Spojených štátoch amerických ako americká firma. West napokon skonštatoval, že Trump musí USA reprezentovať aj vo vzduchu, a preto by bolo iPlane 1 najlepšou voľbou.



 



Domov
Zdieľať
Diskusia