Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2018, 12:00
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Kanye West už onedlho vydá nový album! Mnohí sa domnievajú, že ide o pokračovanie Yeezus

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Poznáme názov, cover aj dátum vydania.

Kanye West sa v posledných dňoch opäť činil na sociálnych sieťach a okrem rôznych neidentifikovateľných obrázkov, nezmyselných fotografií náhodných objektov či čudesných skíc sa na svoj Instagram rozhodol pridať aj fotku coveru jeho najnovšieho albumu.

Mnohí si zo začiatku kvôli veľkej podobnosti samotného obalu mysleli, že ide o pokračovanie úspešného projektu Yeezus spred piatich rokov. Predpokladaný názov Yeezus 2 bol teda pre viacerých fanúšikov hotová vec.

Yeezy však pár hodín na to postol na sociálnu sieť ďalšiu vizualizáciu albumu, avšak teraz už doplnenú aj o skutočný názov a rovnako aj o predpokladaný dátum vydania. Jeho najnovšia v poradí deviata sólová štúdiovka sa tak podľa všetkého bude volať Yandhi a dočkáme sa jej ešte tento mesiac, konkrétne 29. septembra.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kanye West (@kanyewest),

Kanye nám všetkým dokazuje, že tento rok je hudobne aktívny viac ako kedykoľvek predtým. Okrem najnovšieho albumu totiž stihol dať dokopy aj ďalšie dva "Wyoming projekty" zahrňujúce sólovku s názvom Ye či taktiež uznávanú spoluprácu Kids See Ghosts s raperom Kid Cudim.

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

Vydanie Yandhi sa navyše spája s informáciou, že Kanye bude prvým hosťom v novej sérii známej americkej nočnej televíznej šou Saturday Night Live, ktorú bude tentokrát moderovať herec Adam Driver. Tá bude odvysielaná v rovnaký deň, kedy má Yeezyho novinka oficiálne vyjsť.

Aby toho nebolo málo, Kanye podľa najnovších informácií pracuje taktiež aj na spoločnom albume s Chance the Rapperom, ktorý bude pravdepodobne niesť názov Good Ass Job. Tak sa nám zdá, že sa Yeezy doma pravdepodobne nudí, a tak tvorí jednu skladbu za druhou. Nás to však samozrejme veľmi teší a sme plní očakávania, ako sa oba projekty vyvinú. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chance The Rapper (@chancetherapper),

Domov
Zdieľať
Diskusia