Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2018, 18:02
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Sylvester Stallone zarezáva v posilňovni aj po 72. narodeninách. Pripravuje sa na natáčanie nového Ramba

FILMY A SERIÁLY RAMBO SYLVESTER STALLONE
Uložiť Uložené

Americký herec dokazuje, že vek je iba číslo.

Herecká legenda Sylvester Stallone nezaháľa ani po tom, čo v júli oslávil už svoje 72. narodeniny. Američan momentálne pracuje na viacerých filmoch naraz, pretože by sa mal objaviť v pokračovaní filmu Escape Plan, filmu Creed a dokonca aj Expendables.

Aby toho nebolo málo, popri bočných projektoch sa naplno sústredí na titul Rambo 5: Last Blood. Stallone dlho natočenie nového Ramba odmietal a názor mal zmeniť len pred pár mesiacmi, pričom zatiaľ nebol zverejnený ani presný dátum premiéry.

Herec napriek tomu zaberá v posilňovni a problém mu nerobí ani pokročilý vek. Na krátkom videu z Instagrame sedí v posilňovni v tričku John Rambo a pracuje na muskulatúre, ktorá sa pri Rambovi stala ikonickou.

Nikto zatiaľ nevie, kto by sa mal popri Sylvesterovi v Rambovi objaviť, ale vieme aspoň približný dej.

Rambo by sa mal v spolupráci s novinárom postaviť mexickému gangu sexuálnych otrokárov po tom, čo sa John v skutočnosti prišiel utiahnuť späť domov na farmu v Arizone. Malo by ísť o poslednú časť v dlhej sérii, čo naznačuje aj samotný názov, avšak Stallone je v najlepšej forme a nikto nevie garantovať, ako sa rozhodne.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone),

Domov
Zdieľať
Diskusia