Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2018, 10:47
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Na čo myslel Tyrion počas sexu Daenerys a Jona? Vznikne v 8. sérii zamilovaný trojuholník?

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Láska a politika v Game of Thrones dohromady príliš nejdú, čo si myslí aj samotný Tyrion. Spojenie Jona a Dany môže byť podľa neho veľmi nebezpečné.

Do premiéry ôsmej a zároveň poslednej série Game of Thrones nám momentálne stále ostáva množstvo dlhých mesiacov. Ba čo viac, finále tohto populárneho seriálu by sa oproti pôvodnému plánu mohlo ešte o čosi oneskoriť.

Tentokrát sa ale nadchádzajúcou sériou zaoberať nebudeme a namiesto toho sa na moment vrátime k tej siedmej. Ak patríte k fanúšikom Game of Thrones, tak si určite veľmi dobre spomínate aj na záverečnú epizódu a intímnu scénu medzi Jonom a Daenerys.

Vzájomná náklonnosť týchto dvoch postáv neunikla ani Tyrionovi, ktorý z úzadia všetko sledoval. Čo sa však v tých chvíľach odohrávalo v jeho hlave a na čo vlastne myslel?

Na túto otázku nám pre magazín Entertainment Weekly odpovedal Peter Dinklage, teda samotný predstaviteľ Tyriona:

Je to zložité. Tyrion miluje Daenerys, alebo si to aspoň myslí. Ona je úžasná a Tyrion svoje city spochybňuje, pretože s láskou nemá dobré skúsenosti. A v celej veci hrá rolu aj žiarlivosť.

Tyrion však má rád aj Jona. Daenerys a Jon sú totiž ľudia, s ktorými má svojím spôsobom najviac spoločného. Obaja sú vo svojich vlastných rodinách outsideri a odmietli nasledovať cestu, ktorú pre nich zvolili ich rodiny.

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023, 14:30

Uvažuje nad tým, či sú romantické city Jona a Dany múdrym ťahom, pretože vášeň a politika spolu dohromady príliš nejdú. Tyrion vedel, že ak sa dajú dokopy, môže byť ich spojenie veľmi nebezpečné.

Na čo myslel Tyrion počas sexu Daenerys a Jona? Vznikne v 8. sérii zamilovaný trojuholník?
Zdroj: HBO

Bude teda rozhodne zaujímavé sledovať, ako sa zápletka týchto troch postáv v očakávanej 8. sérii vyrieši. A dokážu vôbec prežiť všetci? Na to si budeme musieť počkať do budúceho roka.

Presný dátum premiéry zatiaľ nepoznáme, no ak sa chcete o poslednej sérii dozvedieť všetko podstatné, vstúpte do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia