Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2018, 16:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prečo ide posledná kvapka moču do nohavíc a čo má spoločné špenát s análom? Ak sa zasmeješ, prehrávaš

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Chalani zo Silných rečí predstavujú druhý diel nového Youtube seriálu, v ktorom si komici navzájom čítajú vtipy. Prehráva ten, kto sa viac smeje.

Komikom zo Silných rečí sa za posledných pár rokov podaril veľký krok vpred a Slovákov naučili, že aj humor má svoju cenu a zaslúži si čestné miesto v divadlách a iných priestoroch pre standupy. Ľudia sú zrazu ochotní nielen platiť, ale aj tráviť čas v spoločnosti ľudí, ktorí im rozprávajú vtipné príbehy a s nadhľadom riešia aj vážne témy.

No a keďže formát standupov nie je pre internetové a televízne platformy úplne ideálny, chalani sa rozhodli vytvoriť niečo aj pre tých, ktorí trávia veľa času na Youtube. Výsledkom je seriál Debilné vtipy s veľmi jednoduchým princípom. V každom diele si oproti sebe sadnú dvaja reprezentanti Silných rečí s vopred pripravenými vtipmi. Ich úlohou je toho druhého rozosmiať bez toho, aby sa sami zasmiali. 

Na prvý pohľad sa môže zdať tento nápad ako nuda, no už po prvých pár sekundách ti bude jasné, že títo ľudia majú nastavený prah humoru trochu inde a nič im nehovoria ani žiadne hranice. Primitívne, morbídne aj úplne triviálne vtipy bezpochýb rozosmejú aj teba, no ak sa chceš otestovať, tak sa skús nezasmiať. 

Do pozornosti dávame aj debutový diel z augusta. 

Domov
Zdieľať
Diskusia