Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2018, 14:39
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Ako prišli odeté modelky na casting blížiacej sa Victoria’s Secret fashion show? Predviedli sa v koženom outfite aj čipkovanom body

MÓDA STREETWEAR VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

Victoria's Secret fashion show sa oficiálne koná v novembri, no producenti tie najkrajšie modelky vyberajú práve teraz.

Leto je na konci, no nadšenci módy nemajú hlavy v smútku. Práve naopak! Keďže v lete sa kvôli horúčavám toho nakombinovať veľmi nedá, jeseň prináša oveľa viac možností. 

Zaujímavá módna udalosť, ktorá sa odohráva na jeseň klope na dvere. Victoria's Secret fashion show sa oficiálne koná v novembri, no producenti tie najkrajšie modelky vyberajú práve teraz. 

Ak sleduješ známe modelky na Instagrame, tak si mohla postrehnúť, že takmer celé leto makali na svojej postave intenzívnejšie, než inokedy. Dôvodom pravidelných a náročných tréningov boli rozhodne castingy na najkrajšiu prehliadku roka, ktoré začali na konci augusta. 

Základné podmienky, ktoré musia modelky splniť sú, aby mali medzi 18 a 30 rokov, 172 až 182 centimetrov a samozrejme, dokonalé miery. Potom sú tu nepísané podmienky, ako napríklad mať zaujímavú osobnosť. Modelky na tejto prehliadke totižto nie sú iba "vešiaky" bez výrazu a ich prácou nie je iba predviesť spodnú bielizeň, ale tiež urobiť nejakú šou. 

Dôležité je tiež, aby mala modelka podpísanú zmluvu s významnou modelingovou agentúrou, ktorá sídli v New Yorku. Na casting si dievčatá môžu obliecť čokoľvek, no takmer všetky preferujú čo najmenšie a najobtiahnutejšie kúsky, aby predviedli svoje tvrdo vydreté postavy. Avšak pred porotou sa tiež ukážu v čiernom spodnom prádle a čiernych lodičkách.

Ako teda vyzerali outfity potencionálnych anjelikov na castingoch Victoria's Secret? To nám priblíži fotograf z New Yorku, Timur Emek.

Embed from Getty Images

Najväčší rozruch rozhodne spôsobila exotická Jordan Rand, ktorá na kasting dorazila na motorke. K drsnému dopravnému prostriedku sa však obliekla perfektne - kožený korzet a kraťase doplnené o obľúbený Gucci opasok. Čižmy až nad kolená tomu dodali šmrnc a keď Jordan nezaujala na kastingu, tak v uliciach určite.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Dánska modelka Kirstin Lijegren zaujala netradične strihaným body, ktoré odhaľovalo jej vypracované brucho. Nohy zahalila do voľnejších vintage džínsov.

Embed from Getty Images

Údajná bývalá priateľka Lea DiCapria, Lorena Rae sa tiež ukázala na jednom z castingov. Lorena svojou prirodzenou krásou ohuruje internet už roky a na prehliadke Victoria's Secret by rozhodne zapadla. Či sa jej to podarí uvidíme v najbližších týždňoch, zatiaľ si však môžeme vychutnať jej jednoduchý look - crop top s dlhým rukávom, vzorovanú sukňu a obľúbené čižmy nad kolená, v ktorých vynikli jej dlhé nohy.

Embed from Getty Images

Exotická Aqua Parios s koreňmi v Amerike, Afrike a Japonsku to tiež prišla skúsiť a my jej držíme palce. Srší z nej obrovská charizma a veľké plus za to, že nezvolila temný outfit ako jej kolegyne. Béžový top na ramienka, sukňa z bledého denimu a opäť čižmy nad kolená, no v sivom prevedení.

Embed from Getty Images

Bojana Krsmanovic pochádza zo Srbska, no tiež zavítala na kasting do New Yorku. Zvolila jednoduchý outfit - biele tielko, rifľovú sukňu s čiernym opaskom a ladiace sandále na opätku. Nenechaj sa však zmiasť jej nevinným look-om, Bojana je celkom dračica a fotí najmä pre Sports Illustrated.

Embed from Getty Images

Meno a pravdepodobne aj tvár Stefanie Giesinger ti budú možno známe. Pred štyrmi rokmi táto mladučká modelka vyhrala deviatu sériu Germany's Next Topmodel, kde porotcuje Heidi Klum. Stefanie sa rozhodla ísť v jej šlapajach a tiež to skúsiť vo Victoria's Secret. Na casting zvolila voľnejšie krátke šaty telovej farby a šatku okolo krku. Narozdiel od svojich kolegýň, Stefanie si neobula žiadne vysoké lodičky, ale čierne kanady.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Brittany Noon predviedla dlhé nohy v kraťasoch v zelenej army farbe. Doplnila ich bielou košeľou zaviazanou pod prsiami a klasickými sandálmi na podpätku.

Embed from Getty Images

Bývalá Miss Turecko, Dilan Deniz, vyzerala naozaj očarujúco. Biele tielko s čipkovaným detailom zapravené do čiernej sukne s tiež veľmi zaujímavým detailom vyzerali, spolu s obľúbenou baker hat naozaj dobre. Celý look doplnila o krásny úsmev a my jej fandíme už teraz!

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Iba 20-ročná Charlotte D'Alessio prišla skúsiť šťastie tiež. Zvolila mini top pripomínajúci plavky a voľnejšie džínsy s výrazným opaskom. Priateľka syna legendárnej Cindy Crawford, Presleyho Gerbera, sa modelingu venuje už roky. Možno to bude práve tohtoročná prehliadka Victoria's Secret, ktorá naplno nakopne jej kariéru.

Embed from Getty Images

Spolu s Charlotte prišla aj jej dobrá kamarátka, Josie Canseco. Pletený crop top doplnila o zaujímavé biele nohavice s vysokým pásom a výrazným detailom na stehnách.

Embed from Getty Images

Carmen Bruendler zaujala svojím širokým úsmevom. O nič menej však nezaujal ani jej outfit - jednoduchá biela košeľa zapravená do krátkej modrej sukne.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Indická modelka Ashika Pratt potvrdzuje výrok, že v jednoduchosti je krása. Čierne kožené nohavice doplnila o tube top v rovnakej farbe a nič nepokazila ani obľúbenými sandálkami na opätku.

Embed from Getty Images

Boli by ste povedali, že Alexandra Bonnesen bola ešte pred rokom tehotná? Pri pohľade na jej vypracovanú postavu určite nie. Novopečená mamička na sebe rozhodne zamakala a výsledok svojej tvrdej driny predviedla na castingu v čiernych kraťasoch a čipkovanom body. Opäť, ako sa vraví, v jednoduchosti je krása.

Embed from Getty Images

Mariama Diallo vyzerala v krátkom tope hnedej farby a čiernej koženej sukni viac než dobre.

Embed from Getty Images

Cindy Mello sa v kampaniach tejto značky objavila už niekoľkokrát. Aj napriek tomu sa musí zúčastňovať castingov, ako každá iná modelka (ktorá nie je oficiálny VS anjel). Tentokrát sa ukázala v čiernom tielku na tenkých ramienkach a zaujímavej zelenej sukni. Snáď sa jej konečne ujde miesto aj na prehliadke.

Embed from Getty Images

Kate Li sa ukázala v čiernej športovej podprsenke a kraťasoch z bledého denimu.

Embed from Getty Images

Ktorý z outfitov vás zaujal najviac? A ktorú modelku dúfate, že uvidíte tento rok na móle?

Domov
Zdieľať
Diskusia