Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2018, 16:57
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Snoop Dogg sa zhúlil so synom a Robert Downey Jr. zaspal v cudzom dome. Toto sú najznámejšie historky opitých celebrít

FILMY A SERIÁLY ALKOHOL
Uložiť Uložené

Drogy a alkohol v Hollywoode vás dostanú za mreže, alebo z vás spravia legendu.

Niektorí ľudia si vedia ustriehnuť hladinu alkoholu a drog v krvi, iní s tým majú väčšie problémy. Každému sa môže stať, že sa občas „utrhne z reťaze”.

Občas však všetko dopadne dobre a človek si okrem poučenia z vlastnej hlúposti odnesie aj zaujímavý príbeh.

Samozrejme, nájdu sa aj takí, ktorí si prítomnosť omamných látok vo svojom tele naplno užívajú neustále. Nech je už tak či onak, tieto celebrity sa rozhodli vyjsť s pravdou von a podeliť sa so svetom o svoje alkoholové či drogové dobrodružstvá.

Jennifer Lawrence takmer ovracala Miley Cyrus na oscarovej párty

Každoročne sa po skončení odovzdávania Oscarov konajú rôzne párty, kam sa dostane iba skutočná smotánka. 

Pred niekoľkými rokmi bola na jednu takú pozvaná aj Jennifer Lawrence (Hunger Games, X-Men: Prvá trieda). V interview z roku 2015 vo večernej talkshow Setha Meyersa priznala, že sa po Oscaroch dostala na spoločnú párty hľadača talentov Guya Osearyho a Madonny.

Lawrence to vtedy prehnala s alkoholom a majiteľovi sídla ovracala verandu. Keď sa však otočila, zistila že za ňou stojí samotná Miley Cyrus.

 

Seth Rogen a jeho lysohlávkový trip v Amsterdame

Poznáte ten pocit, keď vypijete viac než ste mali, žmurknete a ocitnete sa na úplne inom mieste? Sethovi Rogenovi (Nabúchaná, Zack a Miri točia porno) sa totiž stalo niečo podobné, len vo väčšom merítku.

Odporúčané
V Papuči som sa rozprával so štamgastmi o Lacovi Meliškovi: Prievidžania si „Uja Cibuľu“ pamätajú aj ako futbalistu (Reportáž) V Papuči som sa rozprával so štamgastmi o Lacovi Meliškovi: Prievidžania si „Uja Cibuľu“ pamätajú aj ako futbalistu (Reportáž) 5. mája 2024, 9:30

Pred 3 rokmi robil tento americký komik promo svojmu filmu The Night Before (2015) v talkshow Jimmyho Kimmela. O Rogenovi je známe, že obľubuje marihuanu, no nepohrdne ani lysohlávkami.

Seth si so sebou priniesol aj ukážku z filmu, kde si jeho postava vyskúša hneď niekoľko rôznych drog. To ho zrejme prinútilo, aby vytiahol historku zo svojej mladosti, keď sa zdrogoval v parku v Amsterdame tak, že nakoniec skončil v Paríži. 

Amy Poehler zachutil kokaín, a tak si zahrala ping pong s cudzincami

O tejto komediálnej herečke by to povedal zrejme málokto. Je však pravdou, že Amy Poehler, známa predovšetkým ako Leslie Knope z mockumentary Parks and Recreation, vyskúšala kokaín aj extázu.

V rozhovore pre britský denník Daily Mail povedala toto: „Kokaín je úžasný vtedy, keď chcete ísť von s ľuďmi, ktorých vôbec nepoznáte a hrať s nimi ping pong celú noc. Zlý je vo všetkých ostatných prípadoch. Opica z kokaínu je príšerná.

Drobná herečka spísala svoje pamäti a zážitky o užívaní kokaínu, extázy a marihuany v knihe Yes, please. 

Snoop Dogg sa zhúlil so synom a Robert Downey Jr. zaspal v cudzom dome. Toto sú najznámejšie historky opitých celebrít
Zdroj: NBC

Robert Downey Jr. pretekal nahý v uliciach Los Angeles

V 90. rokoch bol Robert Downey Jr. ako časovaná bomba. Štúdiá s jeho obsadením do projektov mnoho riskovali a bomba nakoniec vybuchla v roku 1996. 

Polícia ho vtedy zatkla úplne nahého, v aute plnom narkotík a so zbraňou medzi nohami. Iron Man mal dlhodobo problémy so zákonom, a tak preňho šlo o bežnú vec.

Odporúčané
Kedysi podával lopty futbalistom, dnes má luxusnú vodku, ktorú propaguje aj Jake Paul. Ako sa z mladíka stal milionár? Kedysi podával lopty futbalistom, dnes má luxusnú vodku, ktorú propaguje aj Jake Paul. Ako sa z mladíka stal milionár? 19. februára 2024, 9:30

V tom istom roku si chcel ísť po noci žúrovania ľahnúť, no bohužiaľ vtedy netrafil správny dom, a tak vliezol do detskej izby v dome svojich susedov, ktorí žili o 17 domov ďalej. 

Dvere boli otvorené, a tak sa po niekoľkých neúspešných pokusoch nájsť vlastnú posteľ (a ďalších pokusoch vyliezť po schodoch) nakoniec dostal na poschodie, vošiel do detskej izby, vyzliekol sa do trenírok a zababušil sa pod perinu. 

Ráno ho objavil manželský pár, ktorí v dome žil. Muž aj žena povedali, že nikoho neohrozoval a aj sa im ospravedlnil. Keď Downeyho polícia odvádzala preč, údajne sa snažil rozosmiať ich dcérku a robil na ňu grimasy. 

Snoop Dogg sa zhúlil so synom a Robert Downey Jr. zaspal v cudzom dome. Toto sú najznámejšie historky opitých celebrít
Zdroj: Warner Bros.

Amy Schumer ukradla koláč Jakeovi Gyllenhaalovi

Večerné talkshow sú očividne tým najlepším médiom, kde si slávni ľudia uľavia na mysli tým, že prezradia svoje malé tajomstvá. Amy Schumer (Trainwreck, Som sexy) sa u Stephena Colberta rozhovorila o svojej príhode s alkoholovým pozadím.

Jake Gyllenhaal (Donnie Darko, Zodiac) v minulosti prenajímal svoj apartmán, no a Amy Schumer so sestrou si práve potrebovali nájsť slušné bývanie. Gyllenhaal im ho teda prenajal, no jednu svoju osobnú vec si v byte zabudol. 

V mrazničke nechal starý mrazený koláč, ktorý bol už dávno po záruke. Jedného dňa sa Schumer tak opila, že koláč rozmrazila a začala ho konzumovať, zatiaľ čo predstierala, že sa rozpráva s Jakeom Gyllenhaalom na imaginárnej párty. 

Emma Stone si porezala nohu na skle a tancovala s Princom

Zlatíčko Hollywoodu, Emma Stone (Bláznivá, hlúpa láska, Birdman), sa zatiaľ nestihla presláviť žiadnymi veľkými prešľapmi či výstrelkami.

Preto bolo prekvapením, keď v rozhovore, kde promovala muzikálový hit La La Land (2016), prezradila, že tancovala s dnes už nebohým hudobným virtuózom Princom

Odporúčané
Po suchom februári schudneš a budeš lepšie spať. Zvládnuť ti ho pomôže apka, cukríky aj rady od Braňa Mojseja Po suchom februári schudneš a budeš lepšie spať. Zvládnuť ti ho pomôže apka, cukríky aj rady od Braňa Mojseja 22. januára 2024, 14:30

Stalo sa tak po špeciálnej epizóde Saturday Night Live v roku 2015, kedy šou oslavovala 40. výročie od prvej epizódy. Emma sa znenazdajky ocitla na afterparty v newyorskom hoteli Plaza, kde sa stretla celebritná elita.

O Stone je známe, že je multitalentovanou herečkou s láskou k tancu a spevu, a tak pre ňu bolo prirodzené, že si chcela na akcii zatancovať, k čomu jej údajne dopomohol aj alkohol. Keď sa vyzula, stúpila pätou na rozbitú fľašu a porezala sa.

To ju však nezastavilo, aby sa aj s krvácajúcou nohou dopotácala na pódium, zahrala si na tamburíne a zatancovala s Princom. 

Snoop Dogg sa zhúlil so synom a Robert Downey Jr. zaspal v cudzom dome. Toto sú najznámejšie historky opitých celebrít
Zdroj: Lionsgate/Summit

Andrew Garfield si dal marihuanový koláčik a skončil v Disneylande

 

Presne tak, „úžasný Spider-Man” sa rozhodol svoje 29. narodeniny osláviť so svojou dnes už ex-priateľkou Emmou Stone celkom netradične.

V deň jeho narodenín za ním do Los Angeles prišla skupinka jeho kamarátov spolu s Emmou a prekvapili ho výletom do Disneylandu

Príjemný zážitok si chceli trochu okoreniť, a tak si pribalili extra zásobu brownies koláčikov, ktorých náplňou bola marihuana. Garfield povedal, že boli na húsenkovej dráhe Space Mountain trikrát po sebe. Taktiež prezradil, že sa vtedy cítil ako v nebi. A my sa mu nečudujeme. 

Snoop Dogg sa zhúlil so synom a Robert Downey Jr. zaspal v cudzom dome. Toto sú najznámejšie historky opitých celebrít
Zdroj: Sony

Snoop Dogg sa nahúlil s vlastným synom

Čo by to bolo za zoznam o slávnych ľuďoch a užívaní drog, keby v ňom chýbal Snoop Dogg (Starsky & Hutch, Scary Movie 5). V roku 2012 zavesil Doggieho syn na Instagram spoločnú fotku so svojím otcom. 

Odporúčané
Ako prežiť Silvester bez opice? Lekár nám odporučil tieto triky Ako prežiť Silvester bez opice? Lekár nám odporučil tieto triky 31. decembra 2023, 12:30

„Milé”, ako by sa jednému mohlo zdať, no chýba jeden podstatný detail: obaja boli zhúlení. Snoop Dogg vtedy prehlásil: „Moje deti si môžu robiť čo chcú, a koniec koncov by odo mňa bolo pokrytecké, keby ich idem poučovať o drogách.

Rapová ikona a príležitostný herec ďalej pokračuje: „Veľa s***vysynov nemá so svojimi deťmi vzťah. Vtedy začnú tieto deti drogovať, chľastať a mať samovražedné myšlienky. Ja aj môj syn si rozumieme, a tak sa mu snažím ukázať, ako na to, pretože ku mne vzhliada.

Nuž, niektorí rodičia si s deťmi zahrajú futbal, zoberú ich do kina či na pizzu, no a iní... 

 

Lion/Simba @snoopdogg @snoopdogg @spankthenubianguru @spankthenubianguru

Príspevok, ktorý zdieľa Corde Broadus (@teamspank),

Domov
Zdieľať
Diskusia