Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2018, 16:54
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vdovec každé ráno prichádza na pláž s fotkou zosnulej manželky, aby si mohla znovu užiť obľúbený výhľad

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Talian Giuseppe nedokáže zabudnúť na najkrajšie chvíle so svojou manželkou.

Množstvo ľudí sa už vo vzťahoch sklamalo a možno by aj tvrdili, že práva láska neexistuje. Najkrajším príkladom toho, že bezpodmienečný cit je skutočný, sa vďaka príspevku na Facebooku stal vdovec Giuseppe z Talianska. Dlhé roky ho majiteľ reštaurácie v meste Gaeta Giorgio Moffa stretával na múre pri pláži, kde Giuseppe každé ráno sedával aj s fotografiou vedľa seba.

Giorgio muža pozoroval a postupom času ho oslovil, pretože bol zvedavý, čo by mal za zaujímavým rituálom hľadať. Starší muž mu rozpovedal príbeh o tom, ako sa so svojou manželkou pred desaťročiami stretli, padli si do oka a rovno sa zosobášili. Pre oboch to bola prvá láska a krásny vzťah im vydržal až do momentu pred viac ako siedmimi rokmi, keď mu manželka zomrela na chorobu.

Vychovali spoločne tri deti, takže Giuseppe na svete nezostal sám, ale každé ráno chodieva ku moru spomínať na to, čo spolu zažili na neďalekej pláži. Pri každej návšteve miesta, kde spolu s manželkou strávili spoločné chvíle, si so sebou vždy zoberie aj jej fotku, aby si mohli spoločne zaspomínať.

Príspevok majiteľa reštaurácie získal na sociálnej sieti veľkú popularitu a momentálne ho objavili aj svetové médiá, vďaka čomu sa o príbehu vdovca Giuseppeho dozvie oveľa viac ľudí. Samotný Giorgio vdovcovi odkázal, že muži ako on dnes už zrejme neexistujú.

Domov
Zdieľať
Diskusia