Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2018, 10:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

P.A.T. porozprával o chystanom albume, nočných telefonátoch od Molochových ľudí a pretláčaní slovenských interpretov úspešnými kolegami

HUDBA
Uložiť Uložené

Pouličný autor tónov zverejnil na svojom kanáli rozhovor, v ktorom prezradil napríklad mená hostí a ľudí, ktorí sú podľa neho pretláčaní.

Rok 2018 bude podobne ako ten predošlý patriť aj členom Pozor Records a obzvlášť Pouličnému autorovi tónov, ktorý sa dlhodobo teší veľkej pozornosti. Po úspešnom debute 3UMF sa fanúšikovia ešte poriadne nestihli naučiť všetky texty a P.A.T. už prezradil, že to bol len začiatok a chystá druhý album s názvom Franto. Ten by mal podľa všetkého uzrieť svetlo sveta 6. decembra, teda presne rok po tom prvom. 

Dnes sa na jeho kanáli objavil rozhovor, ktorý vznikol počas natáčania videoklipu v Taliansku a odhliadnuc od výkonu moderátorky sa od Fera dozvedáme veľmi veľa zaujímavých informácií, ktoré sa týkajú jeho života a tvorby. Najprv prezradil, v akom stave je spor s Molochom Vlavo. Petržalský raper zvolil taktiku zastrašovania prostredníctvom nočných telefonátov a všetci stále čakáme ďalšiu skladbu. 

Pouličný autor tónov prezradil mená hostí a veľká časť jeho monológu je venovaná téme pretláčania interpretov na Slovensku. Nebál sa spomenúť konkrétne mená vrátane ADissa či Radikála a podotkol, že on jednoducho využil šancu, ktorú od Rytmusa dostal. 

Domov
Zdieľať
Diskusia