Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2018, 13:05
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Victoria's Secret a česko-slovenské modelky. Kto kráčal po móle na najkrajšej prehliadke roka?

MÓDA
Uložiť Uložené

Naše modelky dokonca niekoľkokrát predvádzali slávne miliónové podprsenky.

Anjelské prehliadky značky Victoria's Secret pozná určite každý. Luxusné a odhaľujúce spodné prádlo, tematické segmenty, zaujímaví hudobní hostia, veľké anjelské krídla a v neposlednom rade nebesky krásne modelky zo všetkých kútov sveta.

A možno to pre niekoho bude prekvapenie, ale aj dievčatám z našich končín sa podarilo dostať na túto najkrajšiu prehliadku roka. A možno ani nie, veď predsa sa len hovorí, že Slovenky a Češky sú najkrajšie ženy na svete.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @originalvsangels,

Keď sa povie Victoria's Secret, každému napadnú ikony tejto značky ako Adriana Lima, Alessandra Ambrosio či nováčikovia ako Sara Sampaio či Taylor Hill. V tomto článku ti však predstavíme baby, ktoré majú rovnaký pas ako ty. Je ich päť a dve z nich boli dokonca oficiálnymi anjelikmi!

Karolína Kurková

Karolína odkráčala svoju prvú prehliadku pre VS už ako šestnásťročná v roku 2000. O dva roky neskôr mala na konte ďaľší úspech - prehliadku odkráčala v 10-miliónovej Fantasy Bra 'Star of Victoria'. Mať na sebe túto miliónovú podprsenku je snom určite každej modelky a Karolíne sa to podarilo aj napriek tomu, že ešte nemala podpísanú zmluvu s VS a mala len osemnásť rokov. 

Kontrakt s Victoria's Secret podpísala až v roku 2005 a upísala sa im presne na štyri roky. Za tie roky stihla ďalšie prehliadky, fotenia a dokonca aj ďalšiu Fantasy Bra - Hearts on Fire v hodnote 6,5 milióna dolárov. V roku 2009 Karolína otehotnela s manželom Archiem Drurym a prehliadky sa tak nemohla zúčastniť.

V tom roku jej tiež skončil kontrakt, no na druhý rok sa na móla VS vrátila ešte poslednýkrát a vyzerala rovnako úžasne, ako pred desiatimi rokmi. A to z nej bola čerstvá mamina! Česká Republika má byť rozhodne na čo pyšná, Karolína im robí vo svete modelingu dobré meno doteraz a medzi fanúšikmi značky spodnej bielizne je legenda a ikona rovnako ako jej kolegyne. 

Daniela Peštová

Ďalšia česká modelka, ktorá sa zapísala do sŕdc modelingových fanúšikov. Svoj kontrakt so značkou podpísala v roku 1997, teda rok po tom, ako porodila svojho prvého syna Yanicka. Prvú prehliadku odkráčala v roku 1998 (a tiež začala randiť s Paľom Haberom). Ale to nie je všetko - v tom roku Daniela ako nováčik na móle odprezentovala 5-miliónovú Fantasy Bra 'Dream Angel'.

Potom odkráčala ešte tri prehliadky ako oficiálny anjelik, v roku 2001 jej spolupráca s Victoria's Secret skončila. Okrem prehliadok sa Daniela zviditeľnila tiež ikonickými fotkami pre túto značku. Vo svete Victoria's Secret si rozhodne urobila dobré meno - veď odprezentovať miliónovú podprsenku na prvej prehliadke nie je len tak.

Eva Herzigová

Meno tejto modelky možno bude známe iba veľkým fanúšikom modelingu, kde je doslova ikonou. Eva totižto nie je typická komerčná modelka a v súčastnosti jej ťahá už na päťdesiatku. Doteraz sa však pohybuje v oblasti módy a modelingu a na konte má mnoho zaujímavých spoluprác. A keďže je na tomto zozname, tak spolupracovala aj s Victoria's Secret. Odkráčala tri prehliadky pre túto značku, v rokoch 1999 až 2001 a dokonca nafotila aj katalógy. Eva a VS nikdy nepodpísali zmluvu a tak sa nikdy nestala oficiálnym anjelikom, no fanúšikovia na ňu stále spomínajú ako na úžasnú modelku.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @wuzp0ppinn,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @victoriasecretv.s,

Hana Soukupová

32-ročná česká kráska sa modelingu venuje aktívne aj v súčasnosti, no ako jedna z vyvolených môže spomínať aj na krásne časy vo Victoria's Secret. Za svoj život odkráčala viac než 500 prehliadok a dve z nich boli práve pre ikonickú značku spodného prádla. V rokoch 2006 a 2007 sa po móle prešla v telovom sete s priehľadnou vlečkou či v sexy kostýme žirafy.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @aj_ambrose95,

Michaela Kocianová

Aj Slovensko malo svoje zastúpenie na najkrajšej prehliadke! A to v roku 2007, keď sa po móle prešla naša Michaela Kocianová. Prehliadky sa síce zúčastnila iba raz (no na móle niekoľkokrát v rôznych segmentoch), no v minulosti nafotila niekoľko plavkových sérii pre katalóg a internetovú stránku.

Michaela síce s VS nepodpísala zmluvu, no to sa môže kedykoľvek zmeniť. Má len dvadsaťdeväť rokov a vo svete modelingu sa jej stále neuveriteľne darí, a tak jej budeme držať palce!

 Michaela s Isabeli Fontana a Adrianou Lima v zákulisí prehliadky 

Myslíš, že tieto česko-slovenské modelky na móla VS zapadli? A ktorá sa ti páči najviac?

Domov
Zdieľať
Diskusia