Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2018, 12:53
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Hororová séria The Purge sa presúva na televízne obrazovky. Seriál nás zavedie do chaosu noci, kedy je povolený každý zločin

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Seriálová verzia The Purge dorazí už v septembri. Vychutnajte si prvý trailer.

Už budúci týždeň (5. júla/červenec) si budeme môcť v našich kinách pozrieť, ako prebiehala prvá Očista v histórii Ameriky. The First Purge samozrejme bude prequelom k divácky úspešnej trilógii Jamesa DeMonaca, avšak už nejaký čas bolo jasné, že dostaneme aj televízny nášup.

Prvá séria seriálu The Purge bude mať 10 epizód a ponúkne nám pohľad na životy rôznych postáv, ktoré sa ocitajú vo víre noci, kedy je každý zločin (vrátane vraždy) povolený.

Je asi na mieste pýtať sa, či séria už svoj potenciál dostatočne nevyčerpala, avšak chytľavý nápad tvorcov stále drží. Uvidíme, či nám dokáže seriálová verzia dodať do tejto série niečo nové a zatiaľ nevidené. Trailer sa zatiaľ drží v mantineloch, ktoré vytýčil DeMonaco so svojou trilógiou - šialené masky, chaos na uliciach a sadistické hry.

Zdá sa však, že pokiaľ ste fanúšikmi pôvodných filmov, seriál vás nesklame. Samotný James DeMonaco je podpísaný ako scenárista niekoľkých epizód a v hlavných úlohách uvidíme Gabriela Chavarriau, Jessicu Garza, Hannah Emily Anderson, Reeda Diamonda či Jessicu Miesel. Premiéry sa dočkáme 4. septembra (září) tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia