Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2018, 0:08
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tvorca Simpsonovcov a Futuramy vytvoril bláznivý fantasy seriál. Nechýba v ňom alkohol, elfovia a boje s príšerami

FILMY A SERIÁLY DISENCHANTMENT
Uložiť Uložené

Fantasy komédia Disenchantment sa nám predstavuje v prvých záberoch. Zrodila sa v mysli Matta Groeninga opäť kultovka?

Matt Groening riešil budúcnosť vo Futurame, prítomnosť v Simpsonovcoch a teraz logicky zamieri do minulosti. Jeho nový animák Disenchantment sa nám pred časom predstavil lákavými prvými obrázkami, teraz však máme k dispozícii aj krátky teaser.

Svojrázna animovaná fantasy sa bude odohrávať v stredovekom kráľovstve Dramland. Hlavnou hrdinkou bude princezná, ktorá si rada prihne alkoholu, a jej priatelia – elf Elfo a démon Luci.

V prvej sérii nás čaká hneď 10 bláznivých epizód. Matt Groening sa na televízne obrazovky vracia po 20 rokoch, takže snáď bude jeho návrat stáť za to a seriál pôjde v šľapajách spomínaných kultoviek Futurama či Simpsonovci.

Debutový teaser je zatiaľ skutočne len malou ochutnávkou, ale pôsobí sympaticky a fantasy prostredie ponúka tvorcom naozaj ohromne široké možnosti, či už čo sa týka rôznych vtipov alebo budovania príbehu. Určite teda seriálu dáme šancu.

Postavičkám prepožičali hlasy Abbi Jacobson, Nat Faxon, Eric Andre, Tress MacNeille či Billy West. Premiéra všetkých častí sa uskutoční 17. augusta (srpen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia