Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2018, 9:48
Čas čítania 0:00
Adam Lukáč

Mayská apokalypsa v podaní Shadow of Tomb Raider. Ako vyzerá pripravovaná časť obľúbenej akčnej adventúry?

TECH
Uložiť Uložené

Lara tentokrát zamieri do Južnej Ameriky a opäť sa bude snažiť zachrániť svet.

Obľúbená akčná adventúra Tomb Raider od Square Enix bude pokračovať s titulom Shadow of Tomb Raider. Má ísť o najnáročnejší diel z trojice hlavne, čo sa týka tombov. Základom budú checkpointy, ktoré síce nebudú od seba ďaleko, ale pri lúštení hádanky budeš radšej postupovať opatrne, než len bezhlavo stláčať všetko naokolo. Ak totiž neuhádneš, zomrieš. 

O čo tentokrát v hre pôjde? Lara sa dostane do Južnej Ameriky, kde bude bojovať s organizáciou Trinity. Samozrejme, jej hlavným cieľom má byť záchrana sveta, a to konkrétne pred Mayskou apokalypsou. Zatmenie znamená koniec veku a začiatok nového. Práve v tretej časti sa má stať Lara osobnosťou, ktorú poznáme z deväťdesiatych rokov. Už v gameplay záberoch nemá problém zabíjať a je omnoho skúsenejšia v porovnaní s prvou časťou. 

Lara sa v hre stretne s rôznymi nástrahami a osobnými démonmi, s ktorými bude musieť bojovať. Je však silnejšia, no častokrát aj sebecká a nevrlá. 

V novinke sa Lara neukáže v šortkách a so zbraňami, ale v klasickom dobrodružnom oblečení. Jej hlavnou zbraňou bude obľúbený luk a lezecký cepín. 

Domov
Zdieľať
Diskusia