Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2018, 11:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Moloch Vlavo vyťahuje nahrávku proti Pouličnému autorovi tónov, Rytmusovi a Egovi. Anonym tvrdí, že sa všetci Molocha boja

HUDBA POULIČNÝ AUTOR TÓNOV
Uložiť Uložené

Už čoskoro by mal Moloch Vlavo vydať odpoveď na diss od Pouličného autora tónov, Mega M a Otisa. Ešte pred tým tu však máme podozrivú nahrávku.

Spor medzi Molochom a chalanmi z Pozor records si už určite mal možnosť zaregistrovať. Všetko sa to začalo pred pár týždňami skladbou Bum Pelér, kde si petržalský raper zavolal na pomoc pri nadávaní na úspešných kolegov aj trnavského Torulu. Diss track vyvolal veľkú diskusiu a tešil sa aj pozornosti obrovského publika, čo bolo v konečnom dôsledku zámerom. 

Odpoveď od Pouličného autora tónov, Mega M a Otisa na seba nenechala dlho čakať a minimálne na P.A.T.-ho časť skladby budeme ešte veľmi dlho spomínať. Následne sa ešte o slovo prihlásil Torula, ktorý tak zaknihoval svoj pravdepodobne najväčší kariérny sólový úspech a my sme sa už nevedeli dočkať pokračovania.

Na rade je pochopiteľne práve iniciátor celého beefu - Moloch, ktorý už na svojom instagramovom účte včera oznámil, že má pripravenú odpoveď. Tej by sme sa mohli dočkať v najbližších dňoch, avšak ešte pred tým zverejňuje hlavný aktér zaujímavú nahrávku. Či je reálna, posúdiť nevieme, no na základe zopár spomenutých skutočností by sa našlo zopár jedincov, ktorí ju dokážu spochybniť.

Odporúčané
Pouličný autor tónov sa obúva do slovenských raperov. Vec je vraj starý zapredaný gec, ADiss bu*erant a Hafner feťák Pouličný autor tónov sa obúva do slovenských raperov. Vec je vraj starý zapredaný gec, ADiss bu*erant a Hafner feťák 18. marca 2019, 12:37

Celá stopa pochádza on anonyma hovoriaceho o tom, že si od neho prišiel P.A.T.-ho DJ kúpiť auto. Vraj mu prezradil všetko, čo sa aktuálne v stajni Pozor Records deje. V nahrávke sa hovorí o tom, ako sa Rytmus, Mega M, Pouličný autor tónov a dokonca aj Ego boja rastúcich čísel Molocha. 

V komentároch nám daj určite vedieť, čo si o nahrávke myslíš a na koho si strane. V konečnom dôsledku však bude rozhodovat, čo bývalý člen Druhej Strany povie v avizovanom tracku, ktorý by mal prísť aj s videoklipom.

Domov
Zdieľať
Diskusia