Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2018, 19:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

P.A.T., Mega M a OTIS odpovedajú Molochovi na diss. Tvrdia, že je sfetovaný a prepnutý kráľ tupcov, ktorý udal svojho kamaráta

HUDBA
Uložiť Uložené

V skoro siedmich minútach vyťahujú členovia Pozor Records a Otis fakty. Budeme zvedaví, či ešte príde nejaká odpoveď.

Určite si veľmi dobre spomínaš na nedávnu skladbu, na ktorej Moloch a Torula dissovali celú scénu vrátane Rytmusa, Ega či chalanov z H16. Vo všeobecnosti však nevytiahli žiadne zaujímavé fakty a celé to bolo o nadávkach a urážkach kvôli úspechu. Len pár hodín na to prišla odpoveď od členov Pozor Records, ktorí v dvadsiatich minútach popreli všetko, čo Moloch Vlavo povedal. 

Pôvodne sme si mysleli, že je celá vec uzavretá a sami sme v článku tvrdili, že sa pravdepodobne nedočkáme disstracku. Opak je však pravdou a trojica Mega M, Pouličný autor tónov a OTIS dnes prekvapujú novinkou, ktorá sa bezpochýb zapíše do análov slovenského rapu. 

Skladba dostáva názov KONFIDENT MOLOCH a chalani v nej zhrnuli všetky fakty. Na ich veľmi vecné texty bude veľmi ťažké reagovať a ak by sme chceli hľadať víťazov, tak ich pravdepodobne máme. Ty nám do komentov pokojne napíš, či ešte očakávaš odpoveď alebo považuješ celú vec za vyriešenú v nasledujúcich skoro siedmich minútach. A aby sme nezabudli, o hudobnú produkciu sa postaral P.A.T.

Anketa:
Kto podľa teba vyhral tento beef?
P.A.T., Mega M, OTIS a ostatní
Moloch Vlavo
P.A.T., Mega M, OTIS a ostatní
68 %
2098 Hlasov
Moloch Vlavo
32 %
1005 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia