Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2018, 16:00
Čas čítania 0:00
Adam Lukáč

Z hororovej hry Agony museli tvorcovia vystrihnúť znásilnenie z pohľadu prvej osoby, zabíjanie detí a ďalšie nechutnosti

TECH HRY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Hororové spracovanie pekla nakoniec dostalo cenzúru. Autori sa však rozhodli ukázať zakázané scény vo videu.

Survival hororová hra Agony predstavuje brutálne zobrazenie pekla, kde nájdeš naozaj nechutne spracovaných démonov, sex a nahotu.

Násilie a sexuálny obsah bol v niektorých častiach trochu prestrelený a pokiaľ by hra dostala na konzolách AO rating, predaj by mohol byť zakázaný. Preto sa autori rozhodli niektoré scény cenzurovať.

Z hororovej hry Agony museli tvorcovia vystrihnúť znásilnenie z pohľadu prvej osoby, zabíjanie detí a ďalšie nechutnosti
Zdroj: Agony

Pre PC platformu však mal vyjsť patch, ktorý by cenzúru odstránil, no kvôli možným problémom sa tak nestane. Chalanom z Madmind Studios sa nakoniec podarilo dohodnúť s hodnotiacimi komisiami na niektorých scénach a vo finále bude ovplyvnených len pár sekúnd v dvoch zo siedmich koncov.

Aj napriek obmedzeniu niektorých scén sa vraj môžeš tešiť na dostatok brutálnych scén sprevádzajúcich mužské či ženské ohanbie, neľútostné vytrhávanie orgánov a mnoho iného. Dej sa predsa odohráva v pekle

Aj keď patch s odstránením cenzúry nepríde, autori aspoň zverejnili video, v ktorom sú zobrazené zakázané scény z hry. Prvou scénou je zabíjanie detí rôznym spôsobom. Zabitím to však nekončí a démonické dieťa môžeš pred sebou kopať koľko len chceš.

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30

Ďalšou scénou je zobrazenie ženského tela a konkrétne pohyb zadku. V podstate nejde o nič hrozné. Omnoho horšie vyzerá znásilnenie Succuby či zabitie a pôrod démona počas styku. 

Ak ti video nefunguje, nájdeš ho aj Tu.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia