Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2018, 13:32
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Pred 20 rokmi našla pri ceste bábätko pochované zaživa. Opätovne sa stretli až teraz, aj keď Matthew desivý príbeh dlho nevedel

ZAUJÍMAVOSTI DIEŤA
Uložiť Uložené

Matthew prežil len vďaka náhodnej okoloidúcej, ktorá ho vyhrabala.

Nebyť Azity Milanian, Matthew Whitaker by dnes nebol medzi živými. V súčasnosti už staršia dáma našla maličkého Matthewa úplnou náhodou, keď sa vybrala zabehať si na turistický chodník neďaleko mesta Altadena v Kalifornii. Vtedy sa písal rok 1998 a ona ani netušila, že o pár hodín zbledne od hrôzy. Mala so sebou aj svojho psa, ktorý pri jednej z ciest zastavil a začal sa správať podozrivo.

Pri ceste niečo vyňuchal, ale Azita si najskôr myslela, že ide len o mŕtve zviera. Opak bol pravdou, pretože jej pes objavil plytký hrob živého bábätka. Plačúce dieťa bolo narodené len pred pár hodinami a nemalo dokonca odstrihnutú ani pupočnú šnúru, a tak sa začal boj o čas. Azita sa snažila dovolať záchranárom, ale nemala signál, tak okoloidúceho vodiča zastavila a poslala ho po pomoc. Do jej príchodu bábätko zohrievala, očistila a dúfala, že nie je príliš neskoro. Nebolo.

Pred 20 rokmi našla pri ceste bábätko pochované zaživa. Opätovne sa stretli až teraz, aj keď Matthew desivý príbeh dlho nevedel
Zdroj: Children of One Planet

Matthew bol odvezený do nemocnice, kde sa o krehké bábätko lekári dôkladne postarali. Neskôr si ho adoptovala jedna rodina a aj keď s ním Azita nechcela stratiť kontakt, dlhé roky sa jej ho nepodarilo vypátrať. Našťastie, Matthew sa len približne pred dvomi rokmi dozvedel svoj príbeh a začal pátrať po jeho pravdivosti. Narazil na Azitu, ktorej príbeh sa zhodoval s rozprávaním jeho krstnej mamy. Prostredníctvom rádiovej šou On Air with Ryan Seacrest sa dvojica po 20 rokoch spojila a obaja nedokázali skrývať svoje emócie.

Domov
Zdieľať
Diskusia