Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2018, 14:49
Čas čítania 0:00
Adam Lukáč

Avengers vo Fortnite? Nový update priniesol limitovaný mód, kde sa môžeš zmeniť na Thanosa

TECH AVENGERS HRY
Uložiť Uložené

Nečakané spojenie záporáka Thanosa s hrou Fornite je príjemné obohatenie o nový limitovaný mód. Hon za Thanosovou rukavicou začína!

Od dnes si môžeš skúsiť spojenie značky Avengres Infinity War a známej hry Fornite. Nápad vskrsol v hlave režisérov Joa a Anthonyho Russo, keď sa pri strihaní filmu išli na chvíľu zabaviť hraním Fortnitu. S nápadom išli okamžite do Epicu a začali sa prípravy. Svet Avengerov a Fortnitu do seba perfektne zapadli a združili fanúšikov filmu s fanúšikmi hry

 

Ide teda o limitovaný mód, v ktorom na začiatku hry padne meteor s rukavicou Thanosa. Ten, kto ju ako prvý získa, sa premení na Thanosa a získa všetky super schopnosti vrátane zvýšeného života a tiež brnenia. O aké super schopnosti ide? 

Schopnosť 1 - Thanos dokáže odhodiť nepriateľa alebo jednoducho rozbiť stavbu.

Schopnosť 2 - Po vyskočení udrie silou na zem, čím nepriateľov odhodí a tiež uberie zdravie.

Schopnosť 3 - Nazhromaždí všetku energiu a vyšle silný lúč, ktorý postupne uberá zdravie.

Schopnosť 4 - Začne sa pripravovať na veľký skok a následne skočí. V skoku môže využiť schopnosť 2.

Ak Thanos eliminuje nepriateľa, jeho brnenie sa obnoví, ale zdravie zostáva rovnaké. Nepôsobí na neho poškodenie po páde  a nemôže stavať či používať zbrane. Ak nájdeš rukavicu, práve pre teba začalo peklo, pretože na kompase každý vidí, kde sa Thanos nachádza. Vtedy sa začína lov za rukavicou. Ak zomrieš, rukavica zostáva na zemi a čaká na ďalšieho hráča, alebo sa objaví nový meteor a stará rukavica zmizne. A samozrejme, ten kto zostane posledný živý, vyhráva

Update je už vonku, servery sú online tak využi dnešné voľno a choď sa trochu odreagovať pri Fornite. 

Domov
Zdieľať
Diskusia