Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2018, 16:33
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Avicii sa mal v hotelovej izbe podrezať rozbitou fľašou od vína. Na internete sa objavila smutná správa od portálu TMZ

HUDBA SAMOVRAŽDA
Uložiť Uložené

Portál TMZ odhalil, ako mal Avicii na svojej hotelovej izbe zomrieť.

Už pred takmer dvomi týždňami svet zaskočila správa o predčasnej smrti hudobníka Tima Berglinga. Do sŕdc miliónov fanúšikov sa zapísal ako Avicii, lenže po svojom odchode do hudobného dôchodku v roku 2016 začal upadať do čoraz hlbšej depresie a nepomáhal mu ani tlak z okolia na to, aby dal živému vystupovaniu znovu šancu. Avicii zomrel 20. apríla na hotelovej izbe v Ománe, pričom polícia najskôr vylúčila cudzie zavinenie, avšak ani ona a ani rodina nezverejnili bližšie správy o tom, ako Avicii zomrel.

 

Příspěvek sdílený Avicii (@avicii),

Pred pár dňami však Timova rodina vydala srdcervúce vyjadrenie o tom, že Avicii bol krehká duša, ktorá sa snažila v živote nájsť odpovede na tie najťažšie otázky. Chcel dosiahnuť mier, šťastie a radosť, ale nedarilo sa mu to. Portál TMZ preto príčiny hudobníkovej smrti skúmal bližšie a vydal správu o tom, čo sa vlastne v osudovú chvíľu na hotelovej izbe stalo.

Oficiálne nepotvrdené informácie od TMZ tvrdia, že Avicii spáchal samovraždu, čo naznačilo aj vyhlásenie od rodiny, ale nespomínalo žiadne podrobnosti. Avicii sa mal na izbe podrezať kúskom skla z rozbitej fľaše vína, čím si spôsobil masívne krvácanie a už mu nikto nedokázal pomôcť. Na oficiálnu správu od polície si ešte zrejme budeme musieť počkať, ale TMZ tvrdia, že majú informácie priamo od viacerých švédskych zdrojov.

 

Příspěvek sdílený Avicii (@avicii),

Domov
Zdieľať
Diskusia