Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2018, 9:27
Čas čítania 0:00
Michaela Chrkavá

Máš rád kvalitné a štýlové veci? Poď na Refresher Market!

REFRESHER MÓDA PALACE SKATEBOARDS SUPREME
Uložiť Uložené

Oblečenie, obuv a elektronika od fresh ľudí, pre fresh ľudí.

Si dizajnér, malý obchod, vyrábaš oblečenie, máš doma množstvo módnych kúskov, ktoré si nenosil alebo si reseller? Si na správnom mieste. Prinášame ti Refresher market - online miesto pre fresh ľudí

Máš rád kvalitné a štýlové veci? Poď na Refresher Market!

Neprehľadné facebookové skupiny ťa už nebavia a nechce sa ti prehľadávať množstvo stránok s nerelevantnými kúskami, kým nájdeš niečo zaujímavé? Na markete je množstvo značiek a výrobkov na jednom mieste. Čakajú ťa už kúsky od Palace, Supreme, Stussy, Bape, tenisky Nike, adidas.

Nájdeš tu zberateľské kúsky, ktoré majú vysokú trhovú hodnotu, značkové produkty, handmade výrobky, limitované edície a veci vo fakt dobrom stave. Medzi predajcami sú reselleri, ale aj slovenskí dizajnéri. Je to online platforma poskytujúca priestor na prezentáciu produktov a predajcov.

Máš rád kvalitné a štýlové veci? Poď na Refresher Market!

Predávaj aj ty

Či si internetový obchod, malá kamenná predajňa, "bežný smrteľník" alebo reseller, svoje produkty môžeš predávať aj ty, stačí sa zaregistrovať na market.refresher.sk a jednoduchým spôsobom pridať produkt a potom už iba čakať na správu od záujemcu. Podmienky platby a dopravy si dohodnete spolu. 

Nechceme žiadne percentá z predaja, chceme iba pomáhať rozvíjať biznis. 

Máš rád kvalitné a štýlové veci? Poď na Refresher Market!

Nakupuj a objav produkty, ktoré inde nenájdeš

Ak nemáš nič na predaj, tak kupuj. Vyberať si môžeš z množstva značiek a rôznorodých produktov, ktoré stále pribúdajú. Veci top kvality s pridanou hodnotou môžeš mať doma aj ty. Vyhľadávanie ti zjednoduší aj filter.

Sleduj market.refresher.sk a vyber si niečo nové do šatníka. Ak vieš o obchode, ktorý predáva podobný tovar a chcel by zasiahnuť mladých ľudí, daj mu vedieť o markete.

Nezabudni nás followovať aj na Instagrame, kde budeme pravidelne vyberať top veci z marketu - @refreshermarket.

Ak máš nejaké otázky, napíš nám na [email protected]

Domov
Zdieľať
Diskusia