Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2018, 14:55
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

V post-apokalyptickom seriáli od Netflixu s názvom The Rain vyhladil smrtiaci dážď takmer celé ľudstvo. Existuje vôbec nádej na záchranu?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zaujímavý dánsky príspevok do post-apokalyptického žánru dorazí už začiatkom mája.

Zaujímavo vyzerajúci dánsky post-apokalyptický seriál The Rain sa nám už predstavil v dvoch ukážkach. Netflix teraz prichádza s ďalším trailerom a ponúka nám vstupenku do sveta, kde brutálny vírus prenášaný dažďom vyhladil takmer celé ľudstvo.

Z civilizácie ostalo len niekoľko tých, ktorí dokázali prežiť a práve k tým sa pripoja dvaja dánski súrodenci, aby sa pokúsili v tomto pekle nájsť miesto, kde sa dá žiť. Existuje však také miesto?

V seriáli si zahrali Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen, Lars Simonsen či Iben Hjejle. Predchádzajúce ukážky nás zaujali o trochu viac, ale seriál stále vyzerá dobre a rozhodne má potenciál. Premiéra sa uskutoční 4. mája (květen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia