Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2018, 14:20
Čas čítania 0:00
Sona O.

Aké povolanie by ti mohlo najpravdepodobnejšie priniesť lásku na Tinderi? Zoznamovacie aplikácie zverejnili zaujímavý výskum

TECH ONLINE ZOZNAMKY
Uložiť Uložené

Áno, aj na kariére záleží. Svedčí o tom nový výskum, ktorý pozoroval, aké profesie majú na zoznamovacích aplikáciách najvyššiu šancu uspieť.

Myslíš, že na kariére, ktorú si buduješ pri hľadaní lásky až tak nezáleží? V reálnom živote to môže byť pravda, no pri zoznamovacích aplikáciách, kde ostatní užívatelia o tebe majú iba veľmi obmedzené množstvo informácií, to je trochu rozdielne. Najlukratívnejšie pozície ťa však možno prekvapia. Dokazujú totiž, že nie je všetko je o peniazoch.

Na výskume sa podieľali dve najväčšie zoznamovacie aplikácie, Badoo a Tinder. Ich výsledky sa mierne odlišujú, no niektoré zamestnania nájdeš na oboch apkách.

Podľa Badoo otvárajú päticu najatraktívnejších povolaní u mužov umelci. Niet divu, často sú záhadní, kreatívni, iní, nekonvenční. Každá by chcela, aby o nej niekto zložil milostnú pieseň alebo napísal báseň. Umelci sú tiež často považovaní za pravých romantikov, preto aj mnoho dievčat očakáva, že splnia presne to, po čom ich srdce túži.

Aké povolanie by ti mohlo najpravdepodobnejšie priniesť lásku na Tinderi? Zoznamovacie aplikácie zverejnili zaujímavý výskum
Zdroj: pexels.com

U žien sú to pedagogičky. Kto by nechcel sexi učiteľku s prísnym pohľadom, ktorá sa dokáže zmeniť na poriadnu dračicu?

Na konkurenčnom Tinderi sa na piatej pozícii umiestnili učitelia v prípade oboch pohlaví. Veľa z nich pravdepodobne dokáže očariť aj inými prednosťami ako len vysokým intelektom.

Odporúčané
Sex a dick pics tu nefičia. Vyskúšala som zoznamovaciu aplikáciu pre introvertov. Ako dopadlo moje rande? Sex a dick pics tu nefičia. Vyskúšala som zoznamovaciu aplikáciu pre introvertov. Ako dopadlo moje rande? 4. augusta 2023, 12:30

Marketingoví znalci na tom tiež nie sú najhoršie. Získali úctihodné štvrté miesto v hodnotení Badoo, úplne rovnako to s nimi vyzerá aj na Tinderi, kde obsadili takú istú priečku.

Aké povolanie by ti mohlo najpravdepodobnejšie priniesť lásku na Tinderi? Zoznamovacie aplikácie zverejnili zaujímavý výskum
Zdroj: pexels.com

Ženy milujú samostatnosť a cieľavedomosť, čo sa ukazuje aj v stupnici zoznamiek. Podnikatelia obsadili tretiu priečku a bojujú tak o ženské srdcia so svojím vlastným biznis plánom. Tu sa Tinder aj Badoo na svojom hodnotení zase raz zhodli. 

Tretie najpopulárnejšie zamestnanie u žien je právnička. Zdá sa teda, že riziko toho, že chlap prehrá každý argument, ctiteľov nijako neodrádza. Práve naopak, stáva sa zaujímavou výzvou, ktorú vyhľadávajú.

Aké povolanie by ti mohlo najpravdepodobnejšie priniesť lásku na Tinderi? Zoznamovacie aplikácie zverejnili zaujímavý výskum
Zdroj: flickr.com

Zručný muž, ktorý vie opraviť viac ako len vypálenú žiarovku, dokáže dostať nejednu z nás do kolien. Ešte ak má k tomu hlavu plnú nápadov a vyzná sa v technike či vo financiách, skrátka vyhral. Preto je druhým najpreferovanejším zamestnaním inžinier

Príslušníčky jemnejšieho pohlavia sa tešia pozornosti so striebornou medailou, ak pracujú ako sestričky. Už aj Jožo Ráž si uvedomoval ich kvality v slávnom elánovskom hite "Sestrička z Kramárov" a zdá sa, že od tých čias ich popularita nijako neklesla.

Tinder sa uberá trochu kreatívnejším smerom a druhú pozíciu získali interiéroví dizajnéri. Asi by nás všetkých potešil partner, na ktorého sa môžeme počas zariaďovania spoločného bývania plne spoľahnúť a vie nás ohúriť originálnymi kúskami. Zmysel pre estetiku a detail dokáže byť sexi!

Odporúčané
50 fakt dobrých otázok, ktorými na rande prerušíš trápne ticho 50 fakt dobrých otázok, ktorými na rande prerušíš trápne ticho 28. februára 2023, 9:00

Názor na prvé miesto sa v apkách rozchádza. Nie, nejde o žiadne lukratívne pozície vďaka, ktorým tvoj budúci partner už zarobil prvý milión a preto môžeme vyvrátiť teórie, že by v radení išlo hlavne o peniaze. Sú to celkom bežné pozície ako kuchár u mužov a kaderníčka u žien. Aspoň to tvrdí Badoo. 

Tinder na prvé miesto dostal fyzioterapeutov. Pre mnohých z nás je asi prísľub profesionálnej masáže jednoducho neodolateľný. Alebo nás priťahuje starostlivá povaha, ktorá je s takýmto povolaním častokrát spojená.  

Domov
Zdieľať
Diskusia