Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2018, 0:17
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Veľká noc v podaní Miley Cyrus je poriadne horúca. V sérii odvážnych fotiek si speváčka užíva slnečnú jar

REFRESHER MILEY CYRUS
Uložiť Uložené

Miley Cyrus sa znovu zjavila pred foťákom.

25-ročná Miley Cyrus sa už dlhšiu dobu neocitla pred objektívom fotoaparátu, no ten čas konečne prišiel, a to práve pri príležitosti Veľkej noci. Ako to však už pri Miley býva, takmer nič nedopadlo podľa predpokladov. Speváčka sa totiž spojila s talentovaným fotografom Vijatom Mohindrom a doručili jarnú kolekciu pikantných fotografií, ktorá sa rozhodne vymyká všetkým veľkonočným tradíciám. Spolu s fotkami poskytla magazínu Vogue aj niekoľko inšpiratívnych slov.

Celá fotoséria je zameraná na jarné pastelové farby a akoby ju vystrihli priamo z 50. rokov, no samozrejme nechýba ani niekoľko štipľavých záberov vrátane toho, kde má na speváčkin zadok zálusk gigantický plyšový veľkonočný zajac. Nezvyčajné fotografie však predstavujú len jednu z častí Mileynej osobnosti v poslednej dobe. Tá sa totiž za posledné dni s bojovým nasadením zúčastnila mnohých demonštrácií a ponúkla viacero prejavov, kedy naplno vyjadrila podporu všetkým mladým Američanom prejavujúcim snahu niečo vo svojej krajine zmeniť.

Domov
Zdieľať
Diskusia