Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2018, 9:59
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Zmutovaná gorila, aligátor a vlk sa chystajú vo výbornej ukážke k akčňáku Rampage zničiť svet a zabrániť im v tom môže jedine The Rock

FILMY A SERIÁLY RAMPAGE
Uložiť Uložené

Ani druhý trailer nešetrí akciou a naznačuje, že by nás v kinách mohol čakať zábavný kúsok.

Adaptácia videohry Rampage sa zatiaľ v traileroch profiluje ako celkom slušná popcornová zábava. Budeme v nej sledovať Dwaynea "The Rock" Johnsona v úlohe veliteľa jednotky bojujúcej proti pytliakom, ktorý musí zastaviť tri zmutované zvieratá - gorilu, aligátora a vlka.

Všetky tri sa totiž vymkli kontrole a zdá sa, že sa chystajú zdemolovať všetko, čo im príde pod laby. Film natočil Brad Peyton (San Andreas) a okrem The Rocka uvidíme aj Naomie Harris, Malin Akerman, Jakea Lacyho, Joea Manganiella, Jeffreyho Dean Morgana, P. J. Byrnea, Marley Shelton, Breanne Hill, Jacka Quaida a Matta Geralda.

Trailer pôsobí svižne, má dobré tempo aj akčné scény. Snáď bude rovnako zábavný aj výsledný film. Do slovenských kín dorazí Rampage 12. apríla (duben) 2018. Vyrazíte naňho?

Domov
Zdieľať
Diskusia