Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2018, 18:00
Čas čítania 0:00
Jana S.

Bavia ťa pánske prvky v kombinácii s aktuálnymi trendmi? Street style blogerky a dizajnérky zo Singapuru si jednoducho zamiluješ

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Dizajnérske kúsky od Yoyo zoženieš na jej vlastnom e-shope.

V Singapure je jednou z najviac uznávaných osobností v sociálnych médiách. Blogerka Yoyo Cao, ktorá je známa aj pod menom Yoyokulala. Tento názov nesie tak ako jej blog, tak aj jej Instagram, ktorý má viac ako 300 tisíc followerov. V rozpätí troch rokov ju jej schopnosť kombinovať súčasné trendy s pánskymi prvkami katapultovala do popredných radov medzinárodného okruhu street style.

Vďaka originálnemu štýlu sa ocitla na titulke magazínu Vogue, viackrát sa mihla v Harper´s Bazaar a získala dve ocenenia Golden Peacock podľa magazínu New York Magazine´s The Cut. Takto sa dostala do vnímania viacerých módnych expertov. V auguste 2016 sa stala tvárou obálky Elle Singapore. Jej svojsky výrazný štýl, vrodená kreativita a prirodzený redakčný talent upútal pozornosť vysokých módnych značiek, ako Chanel, Gucci, Fendi, Dior a Louis Vuitton.

Odvtedy sa Yoyo Cao podieľa na rôznych módnych eventoch, mediálnych kampaniach pre rôzne značky a ako ambasádorka na módnych  zasadnutiach. Jej Instagram je stále viac vyhľadávaný nielen bežnými sledovateľmi, ale taktiež známymi značkami vrátane Chaumet, Bulgari, Mont Blanc, Tiffany & Co., Coach, Roger Vivier, Repetto, Tommy Hilfiger, Tod’s a Revolve. Yoyo je tiež súčasťou rady štýlu Net-A-Porter a patrí jej čestné miesto v prvých radoch na týždňoch módy.

V roku 2014 debutovala svojou prvou kolekciou na FW v Singapure v spolupráci s Charles & Keith a v októbri 2015 predstavila ďalší módny počin, kolekciu na jeseň/zimu 2016. Po prehliadke spustila Yoyo vlastný e-shop s oblečením exhibitstore.co. Podieľa sa na ňom nie len ako dizajnérka, ale väčšinu kolekcie si aj sama fotí. Pomocou androgýnnych prvkov a minimalizmu ako východiskového bodu, vytvára známa blogerka každú kolekciu. Obsahuje kúsky, ktoré sú luxusným základom šatníka dnešnej modernej ženy. Sú šité na mieru s jej typickým rukopisom čistých línií.

Odporúčané
Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) 25. apríla 2024, 12:30

Napriek minimalizmu má každé jej dielo výpovednú hodnotu a dodá nositeľke punc elegancie bez väčšej námahy. Poďme sa teda pozrieť na typický štýl Yoyo. Jednoduché strihy, tlmené farby a pánske prvky jednoducho patria do jej šatníka. Miluje pánske saká, široké nohavice, klobúky, baretky, košele, kožu a džínsovinu. Práve tieto maskulínne prvky rozbíjajú jej jemný dievčenský vzhľad a tvár bábiky. Šikovne ich však dokáže kombinovať so ženskými kúskami. Výsledkom je vždy zaujímavý, sexy outfit s troškou elegancie a drzosti. To pravé orechové pre sebavedomé ženy!

Pánsky prvok: Biela košeľa

Pánsky prvok: Klobúk

Pánsky prvok: Oblek

Pánsky prvok: Sako 

Pánsky prvok: Široké nohavice

Pánsky prvok: Biker boots

Pánsky prvok: Opasok

Pánsky prvok: Minimalizmus

Domov
Zdieľať
Diskusia