Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2018, 12:40
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Olympionici z tímu USA nastúpia so špeciálne vyhrievanými smart bundami. Slovenský tím dopadol o niečo horšie

ŠPORT SLOVENSKO USA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Americké bundy od Ralpha Laurena sú skutočným klenotom.

Už o týždeň, 9. februára, sa začnú zimné olympijské hry v juhokórejskom Pjongčangu, tam však momentálne panuje poriadna zima a teploty dosahujú aj mínus desať stupňov Celzia. Tímy tak musia prísť poriadne vybavené a ten americký predstavil skutočne jedinečnú uniformu. Športovci totiž budú vybavení bundami od značky Polo Ralph Lauren.


Najväčším pútačom je však smart bunda so zabudovaným systémom vyhrievania. Hrubá vetrovka je vybavená batériami, tie dokážu hrejivé moduly napájať až jedenásť hodín. Cieľom búnd má byť zabezpečiť najlepší možný výkon športovcov. Svaly sa totiž v zime sťahujú a práve bundy majú športovcov pripraviť na náročné športové podujatie. Nezvyčajné bundy prichádzajú v zvyčajných amerických farbách a vidno, že USA na svojich športovcoch ani naozaj nešetrí a medzinárodná reprezentácia je pre nich dôležitá. 

O niečo horšie obišla výprava slovenských športovcov. Ešte v novembri bola predstavená naša kolekcia, ktorú má na svedomí britská značka Regatta. Aktuálne modely sú obchodne nazvané Dare2b a paradoxne nedisponujú tradičnými slovenskými farbami, čo si vyslúžilo množstvo kritiky. Outfity slovenských športovcov sa nesú v červenej a rôznych odtieňoch čiernej.

Odporúčané
Viac ako 60 % Slovákov nie je spokojných so svojím životom. Ich nespokojnosť súvisí najmä so zdravím, vzhľadom a s voľným časom Viac ako 60 % Slovákov nie je spokojných so svojím životom. Ich nespokojnosť súvisí najmä so zdravím, vzhľadom a s voľným časom 26. marca 2024, 15:30

Srdcia patriotov môže prebudiť čičmiansky vzor zobrazený na mnohých kúskov oblečenia, plno ľudí si však prialo, aby bol výraznejší. Takto totiž pôsobí len ako nevinný a nenápadný doplnok. Obuv Slovákom zabezpečila spoločnosť Gabor, pletené kusy oblečenia ako svetre, čiapky, čelenky, šály či rukavice prichádzajú od SportCool.



Domov
Zdieľať
Diskusia