Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2018, 13:51
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Najextrémnejší Rolls-Royce Wraith môže byť váš. Za slušný balík dostanete jedinečný imidž a až 812 koní

TECH ROLLS-ROYCE
Uložiť Uložené

Dôkladne upravený Rolls sa dlho v rukách majiteľa neohrial.

Opäť Jon Olsson a opäť téma jeho automobilovej garáže. Prekvapuje vás to? Známy švédsky lyžiar, ktorý sa však v posledných rokoch preslávil viac ako automobilový fanatik a úspešný vloger, si nedávno zaobstaral ďalšiu štvorkolesovú šialenosť. Aby toho nebolo málo, monštruózny Mercedes-Benz G 500 4x4² si ešte nedávno statočne upravil, no a medzičasom sa rozhodol predať svoj predošlý klenot - Rolls-Royce Wraith. O jeho predaji informoval už dávnejšie a teraz sa jeho slová naplnili.

I keď sa vozidlo stále objavuje v jeho blízkosti, nájsť ho už môžete na portáli Autoleitner, kde je oficiálne na predaj. Ten najextrémnejší Wraith pod slnkom môže byť váš za 300-tisíc € a to vrátane jedinečných úprav, ktoré vo výsledku prinášajú nielen nezameniteľnú vizáž, až 24” disky Forgiato či “klietku” na streche, ale aj modifikovanú 6,6-litrovú V12 s výkonom až 812 koní! Najnovšie informácie pritom naznačujú, že ani G-čko jeho vyberavému vkusu dlho nepostačilo, nakoľko na jeho sociálnych sieťach sa našli správy o tom, že teraz poškuľuje po nejakom rely špeciále do zimných podmienok.

Domov
Zdieľať
Diskusia