Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2018, 20:57
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Metropoly, zabudnuté oblasti či národné parky naprieč celým svetom. Irina a jej husky spoznávajú našu planétu spoločne

CESTOVANIE
Uložiť Uložené

Najdôležitejšou "batožinou" je jej verný kamarát - husky Space.

New York, Miami, Los Angeles, Rím, Benátky či Grand Canyon a skryté poklady Islandu? Bez svojho štvornohého miláčika ani na krok. Presne takto to vyzerá v živote ruskej fotografky Iriny Goldman, ktorej najlepším priateľom je jej pes. A to doslova. „Always with my cute husky.“ Presne tieto slová má napísané v bio na svojom krásnymi zábermi preplnenom profile, a to znamená, že jej rozkošný husky Space nie je doma nikdy sám.

Mnoho ľudí si nezadováži psíka, pretože chce cestovať, a veľa ľudí zas necestuje, pretože svojho psíka neplánuje nechať u príbuzných alebo v psích hoteloch. Podľa Iriny je však dobrodružstvá naprieč celým svetom najlepšie zdieľať práve so svojím psom.

Dnes sú možnosti úplne iné, ako boli kedysi, a prenájom auta v cudzine alebo hotely umožňujúce vziať si svojho štvornohého priateľa so sebou už nie sú žiadnym problémom. Problémom však môže byť menší komfort, väčšia obetavyššie náklady, no s tým Irina počítala už od samého začiatku. A tak vytvorila so svojím huskym cestovateľské duo, ktoré spoločne spoznáva svet.

Odporúčané
Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy 24. apríla 2024, 15:00

Ruska do Kalifornie a z Kalifornie do Talianska - aj takto vyzerá ich bežný plán, ktorého výsledkom sú krásne zábery. Na svojich fotografiách sa Irina snaží striedať teplé a studené farby pre dosiahnutie rozmanitosti a podľa vlastných slov zachytiť nielen krásu našej planéty, ale aj krásu vzťahu medzi človekom a psom.

Vybrali by ste sa na takéto dobrodružstvá spolu so svojím psom, alebo to považujete za nekomfortné a prehnané? So svojimi názormi sa s nami pokojne podeľte v komentároch.

Domov
Zdieľať
Diskusia