Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2018, 15:08
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Kanye West zarapoval umierajúcej fanúšičke priamo cez FaceTime. O niekoľko hodín po jeho vystúpení rakovine podľahla

ZAUJÍMAVOSTI KANYE WEST RAP SMRŤ
Uložiť Uložené

Kanye a Kim sa rozlúčili s obrovskou fanúšičkou.

Obrovský a zároveň vo svete nepatrný čin lásky môže napáchať naozaj mnoho. Presvedčil sa o tom aj raper Kayne West, ktorý sa rozhodol, že svojej fanúšičke spríjemní posledné chvíle jej života. O dievčati, ktoré bojovalo s rakovinou, sa dozvedel prostredníctvom jej rodiny.

Tá sa ho podľa portálu TMZ zaoberajúceho sa šoubiznisom snažila skontaktovať už dlhú dobu a keď sa im to konečne podarilo dosiahnuť skrz Kanyeho fanstránku TeamKanyeDaily, vyslovili nemalú prosbu. 40-ročný americký raper mal dievčaťu zarapovať cez telefón chvíľu predtým, ako umierala. Dievča si vybralo track I Love Kanye, ktorý West s radosťou predviedol šťastnému dievčaťu priamo cez FaceTime.

Samozrejme, išlo o súkromnú konverzáciu a video tak neostalo zachované, no podľa užívateľov sociálnej siete Twitter sa tam niekde vyskytla aj Kim Kardashian West. Všetko sa malo podľa susedky zosnulej Debbie odohrať po Novom roku, dievča svet opustilo druhého januára, no informácia sa na internet vyrútila až v posledných hodinách. Kanye tak opäť dokázal, že je človek, ktorého sa naozaj oplatí rešpektovať.

Odporúčané
Príbeh rádioaktívneho muža: plakal krv, nemal kožu a jeho DNA sa rozkladala zaživa. Lekárov prosil o smrť Príbeh rádioaktívneho muža: plakal krv, nemal kožu a jeho DNA sa rozkladala zaživa. Lekárov prosil o smrť 28. marca 2024, 9:30

 



Domov
Zdieľať
Diskusia