Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2017, 12:12
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Policajné fantasy Bright z dielne Netflixu vnadí na blížiacu sa premiéru finálnym trailerom plným akcie a vtipných hlášok

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Najnovší trailer pre Bright to hrá na všetky žánre.

Netflix nám dnes servíruje už tretí a finálny trailer pre svoje R-kové akčné fantasy Bright. Napísané Maxom Landisom (American Ultra) a režírované Davidom Ayerom (Suicide Squad). V ňom sa ocitáme v alternatívnej súčasnosti, kde ľudia žijú v spoločnej komunite spolu s orkami, elfmi a inými magickými bytosťami. Joel Edgerton (The Gift) stvárňuje prvého orkského člena polície a jeho partnerom je Will Smith (Independence Day). 

Tí musia spolupracovať, aby zachránili budúcnosť sveta. Posledný trailer nám znova ukazuje miešané prvky akcie spolu s častými humornými hláškami. Taktiež sa nám bližšie predstavuje aj postava Noomi Rapace, ktorú teraz môžeme vidieť v kinách v akčnom Seven Sisters. Bright vychádza na Netflixe už 22. decembra (prosince) 2017. 

Domov
Zdieľať
Diskusia