Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2017, 11:18
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Navnaďte sa na Pacific Rim: Uprising a vychutnajte si zákulisie natáčania plné akčných záberov či rozhovorov s hereckými hviezdami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na nedávnom Comic-Cone v Tokyu bolo predstavené zákulisné video z natáčania, ktoré okrem vyjadrení režiséra a hercov ponúklo aj niekoľko celkom nových momentov.

Aj keď prvý Pacific Rim v Amerike príliš nezabodoval, v ostatných krajinách na čele s Čínou to už bolo o niečom úplne inom. Nie je preto prekvapením, že sa pokračovanie snímky s názvom Pacific Rim: Uprising objavilo aj na nedávnom Comic-Cone v Tokyu, kde spoločnosti Legendary Pictures a Universal Pictures predstavili fanúšikom niekoľko nových záberov prostredníctvom videa zo zákulisia natáčania. V ňom môžeme nahliadnuť za oponu a vypočuť si nielen vyjadrenia režiséra Stevena S. DeKnighta, ale aj hercov, ako John Boyega, Scott Eastwood či Rinko Kikuchi. Aby sme vás teda zbytočne nezdržiavali, tak v samotnom závere už iba dodáme, že premiéra snímky je u nás naplánovaná na 22. marca (března) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, klikajte sem. Zájdete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia