Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2012 o 10:29
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Usher feat. Rick Ross - Let Me See

Uložiť Uložené

Usher posiela ďalší vizuál z jeho čerstvého albumu Looking 4 Myself, tentoraz sa česť vizuálu dostala skladbe Lemme See s featuringom od Rick Rossa. Žiadne veľké high budget video nečakajte. Usher hore bez sa zabáva s celkom podarenou slečnou a očividne m

Usher posiela ďalšie video z jeho čerstvého albumu Looking 4 Myself, tentoraz sa česť vizuálu dostala skladbe Lemme See s featuringom od Rick Rossa. Žiadne veľké high budget video nečakajte. Usher hore bez sa zabáva s celkom podarenou slečnou a očividne má rád bondage. Rick Ross pre zmenu dostáva masáž pri pozeraní telky a papaní chicken wigns - to ma napadlo pri prvej scéne kde sa objavuje. Je otázkou času kedy sa objaví video na Rozayovo video Touch'n You s featuringom od Ushera, keďže zábery z natáčania sa dostali von a release date jeho albumu GFID sa neúprosne blíži.

She says she wanna take her skirt off - Be my guest!

Domov
Zdieľať
Diskusia