Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2017, 15:05
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

3. séria True Detective naberá ďalšie obsadenie. K Mahershalovi Alimu sa pridáva aj hviezda posledného Votrelca a Fantastických zverov

FILMY A SERIÁLY TRUE DETECTIVE
Uložiť Uložené

Aj keď dátum premiéry zatiaľ stále nepoznáme, dúfame, že sa tretej série dočkáme už niekedy koncom budúceho roka.

O tretej sérii skvelého True Detective sme vás naposledy informovali ešte začiatkom septembra, keď bolo konečne oficiálne potvrdené, že sa jej skutočne dočkáme. Zároveň sme sa však dozvedeli aj niekoľko detailov o samotnom príbehu, ktorý nás tentokrát zavedie do srdca zalesnenej oblasti Ozarks v štáte Arkansas. Čo sa však hereckého obsadenia týka, vedeli sme iba o účasti oscarového Mahershalu Aliho (Moonlight, seriály House of Cards a Luke Cage). No to sa dnes konečne mení.

Najnovšie informácie totiž uvádzajú, že sa v tretej sérii objaví aj herečka Carmen Ejogo, známa zo snímok, ako Alien: Covenant či Fantastic Beasts and Where to Find Them. Carmen by si mala zahrať postavu menom Amelia Reardon, teda učiteľku z Arkansasu, ktorá je nejakým spôsobom spojená s dvojicou nezvestných detí. Aj keď dátum premiéry tretej série zatiaľ nepoznáme, pevne veríme, že by mohla doraziť už na jeseň 2018. Ak sa o nej chcete dozvedieť viac, klikajte sem.

3. séria True Detective naberá ďalšie obsadenie. K Mahershalovi Alimu sa pridáva aj hviezda posledného Votrelca a Fantastických zverov
Zdroj: IFC Films
Domov
Zdieľať
Diskusia