Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2017, 16:18
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Bývalí režiséri snímky Solo: A Star Wars Story konečne prehovorili o ich rozchode s Lucasfilmom. Čo pre nás chystajú najbližšie?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prečo dvojica Phil Lord a Chris Miller odstúpila od projektu?

Režiséri Phil Lord a Chris Miller odstúpili od spin-offu s Hanom Solom ešte v júni tohto roka. Prezidentka Lucasfilmu Kathleen Kennedy sa vtedy vyjadrila, že Phil aj Chris sú veľmi talentovaní ľudia, ktorí pripravili zaujímavý materiál a dali dokopy úžasnú skupinu hercov. Dodala však, že sa dostali do bodu, kedy sa ich názory viac nezhodovali, a preto bola celá spolupráca ukončená.

Bývalí režiséri snímky Solo: A Star Wars Story konečne prehovorili o ich rozchode s Lucasfilmom. Čo pre nás chystajú najbližšie?
Zdroj: Youtube.com

Ako už ale nejaký ten čas vieme, režisérske kreslo pripadlo oscarovému Ronovi Howardovi, ktorý už momentálne pracuje na snímke vo fáze postprodukcie. Lord s Millerom ale minulý víkend o celej kauze konečne prehovorili a v rozhovore pre Vulture prezradili ohľadom ich rozchodu s Lucasfilmom aj zopár informácií:

„Skúsenosť natáčať niečo tak veľké bola úžasná. Mali sme najlepších hercov a spolupracovníkov. Čo sa týka nášho odchodu, myslím si, že každá strana to myslela dobre. My sme mali víziu, ako to spraviť čo najlepšie, a to isté aj štúdio. Bohužiaľ, naše názory sa odlišovali. Každý rozchod je bolestivý, ale aj vďaka tomu sme teraz lepší filmári a po dovolenke sme plní energie a pripravení pracovať na nových veciach. Momentálne píšeme scenár k pokračovaniu The Lego Movie a produkujeme animovaného Spider-Mana s Milesom Moralesom. Sme naozaj hrdí na našu prácu a prajeme všetkým so Solom len to najlepšie."

To ako sa snímke o najlegendárnejšom pilotovi v celej galaxii bude nakoniec dariť, to zistíme už 24. mája (květen) 2018, kedy ju uvidíme aj na našich strieborných plátnach.

Domov
Zdieľať
Diskusia