Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2017, 22:58
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Hit-Girl a Kick-Ass ešte nepovedali svoje posledné slovo. Ich komiksový autor prezradil, že už čoskoro nás niečím prekvapia

FILMY A SERIÁLY KICK-ASS
Uložiť Uložené

Máme sa tešiť na na pokračovanie komiksu? Alebo nebodaj rovno na mimoriadne očakávaný Kick-Ass 3?

Nebudeme si klamať. Od premiéry posledného Kick-Ass ubehlo už zopár rokov, a tak sa fanúšikovia chytajú každej potenciálnej novinky, ktorá by im mohla prisľúbiť vytúženú tretiu časť. Najnovšie si napríklad prostredníctvom sociálnej siete Twitter všimli oznámenia Marka Millara, v ktorých píše o akejsi veľkej novinke, týkajúcej sa Kick-Ass a taktiež aj samotnej Hit-Girl. Nevieme síce, či sa máme pripraviť na Kick Ass 3, alebo "iba" na pokračovanie komiksovej série, no podľa všetkého by sme sa to mohli v najbližšej dobe už konečne dozvedieť. Ktorej možnosti dávate väčšiu šancu? Alebo nebodaj fandíte veľmi populárnej možnosti prequelu na čele s Hit Girl (Chloe Grace Moretz) a Big Daddym (Nicolas Cage)?


Domov
Zdieľať
Diskusia