Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2017, 16:10
Čas čítania 0:00
Adam L.

Oficiálne: 2. séria Westworldu dorazí začiatkom roka 2018! Potvrdila to herečka Evan Rachel Wood alias Dolores

FILMY A SERIÁLY WESTWORLD
Uložiť Uložené

Po dlhom čakaní prichádza odmena.

V čase premiéry prvej série Westworldu sa hovorilo o najsilnejšej konkurencii pre Game of Thrones. Samozrejme nejde o žiaden krvilačný boj, keďže oba seriály zastrešuje HBO. Ak ste náhodou Westworld ešte nevideli, je čas zmeniť to. Ako lákadlo by mohol postačiť Anthony Hopkins v jednej z hlavných rol či režisér Jonathan Nolan. Áno, ide o brata Christophera Nolana, jedného z najlepších režisérov súčasnosti. Hlavy v smútku zostali tým, ktorí si sci-fi western zamilovali. Po skončení prvej série dlho neprichádzali žiadne novinky týkajúce sa druhej. Až doteraz.

Jeden z followerov herečky Evan Rachel Wood (Dolores) jej na Twitteri položil nasledujúcu otázku: „Kedy môžeme očakávať premiéru druhej série Westworldu?" Odpoveď prišla nečakane rýchlo. Fanúšikovia tak podľa nej budú čakať už len pár mesiacov a všetko sa rozbehne na jar. Už teraz je ale isté, že sa začiatkom roka 2018 môžeme tešiť na poriadnu dávku napätia. Sledovaním Westworldu ide divák na istotu - skúsení tvorcovia, úspešní herci, HBO samotné a skvelý príbeh. A len ťažko tomu bude inak v druhej sérii. Tešíte sa?

Oficiálne: 2. séria Westworldu dorazí začiatkom roka 2018! Potvrdila to herečka Evan Rachel Wood alias Dolores
Zdroj: www.hbo.com

Domov
Zdieľať
Diskusia