Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2017, 18:02
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Anastasia a Christian sa v čerstvej ukážke z 50 odtieňov slobody aj naďalej oddávajú erotickým radovánkam. Zachráni sériu akcia a napätie?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po dlhšej odmlke nám štúdio Universal Pictures opäť raz pripomenulo, že už za pár mesiacov vstúpi aj do našich kín záverečný diel trilógie Fifty Shades.

Po neočakávanom teaser traileri, ktorý uzrel svetlo sveta ešte začiatkom septembra, sa nám dnes záverečný diel erotickej trilógie Fifty Shades pripomína ďalším. Jeho stopáž je síce oproti tomu predošlému o čosi dlhšia, ako sa však sami dozviete v nižšie priloženom videu, tej plnohodnotnej ukážky s poriadnou porciou záberov sa dočkáme už v pondelok. Najnovšia upútavka sa opäť nesie v znamení erotiky a svadby ústredného dua, pričom kúsok priestoru si pre seba uchmatla aj akcia či pokus o navodenie akéhosi thrillerového napätia. Snímku Fifty Shades Freed režíruje James Foley (Fifty Shades Darker, seriál House of Cards), o scenár sa postaral Niall Leonard a jej premiéra je u nás naplánovaná na 8. februára (únor) 2018. Myslíte si, že sa tretej časti podarí zdvihnúť kvalitatívnu latku celej série?

Domov
Zdieľať
Diskusia