Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2017, 20:56
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Najsexi kriminálnik Jeremy Meeks zarába po východe z väzenia hriešne peniaze. Známy zločinec obrátil svoj život naruby vďaka modelingu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jeremy sa popritom stihol vykašľať aj na svoju rodinu.

Najatraktívnejší kriminálnik Jeremy Meeks nie je na našom webe žiadnym nováčikom. Jeremy sa objavil vo svetových médiách ešte pred pár rokmi, keď jeho fotografiu z väzenia zverejnila polícia z kalifornského mesta Stockton a internet onedlho zošalel. Kriminálnik bol vo svojom živote usvedčený z viac ako 30 trestných činov a vraj celý život strávil na súdoch, avšak po tom, čo naposledy vyšiel z väzenia, obrátil svoj život naruby. Síce sa vzorne správa, ale hneď po podpise štedrého modelingového kontraktu sa vykašľal na svoju manželku, ktorá ho podporovala po celý čas, čo bol Jeremy za mrežami, a rozhodol sa hľadať šťastie v náručí dedičky módneho impéria Chloe Greenovej.

Ohrdnutá manželka Melissa Meeks zareagovala na chladný krok svojho manžela s chladnou hlavou, aj keď zostala zaskočená, pretože sa o nevere dozvedela priamo zo svetových médií a nie od svojho manžela, avšak v súčasnosti pretiekol pohár jej trpezlivosti a od Jeremyho žiada štedré alimenty. Melissa uviedla, že ona sama mesačne zarobí približne 10-tisíc dolárov, zatiaľ čo jej náklady sa vyšplhajú až na 11-tisíc, a preto potrebuje výraznejší príspevok od svojho manžela. Podľa jej tvrdení si vďaka čerstvému modelingovému kontraktu zarobí až 1 milión dolárov mesačne, takže by mu nemalo robiť problém prispieť svojej rodine, zatiaľ čo on si užíva život slobodného muža. Aj keď sa 1 milión mesačne môže zdať ako premrštená suma, Jeremy je momentálne populárny natoľko, že sa to jeho zamestnávateľovi určite vyplatí.

It Never Rain's in Southern California #malibu #beachday #anotherone #wethebest credit @chloegreen5

Příspěvek sdílený JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial),

Domov
Zdieľať
Diskusia