Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2017, 23:41
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Tyrese Gibson posiela The Rockovi ultimátum, v ktorom sa má rozhodnúť, kto bude v sérii pokračovať a ešte mu aj nadáva

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Obaja to podľa neho byť nemôžu.

Tyrese Gibson prichádza s ďalším odkazom na svojej sociálnej sieti týkajúci sa vývoju pokračovania akčnej série Fast and Furious. To, že Gibson nesúhlasí s natáčaním samostatného spin-offu pre Hobbsa a Deckarda sme už spomínali tu. Tentokrát sa v tejto kauze znova pripomína a opäť útočí na svojho kolegu Dwayna Johnsona. Na svojom instagramovom účte zverejnil spoločnú fotografiu s popisom, v ktorom ho nazýva "klaunom" a posiela Johnsonovi ultimátum. 

Buď sa vo Fast and Furious 9 objaví Dwaynova postava Hobbsa, alebo Gibsonov Roman Pearce. Obaja to podľa jeho slov byť nemôžu. Johnson naďalej neposkytuje na tieto narážky odpoveď, a tak to zostáva na Universale, aby celú záležitosť dal do poriadku. O tom, že deviatu časť natočí režisér Justin Lin, ktorý už má so sériou skúsenosti sme vás informovali tu. Fast and Furious 9 dorazí do kín 9. apríla (dubna) 2020 a zatiaľ nepomenovaný spin-off uvidíme o rok skôr 26. júla (červenec) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia