Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2017, 23:19
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

V novom filme Quentina Tarantina by sa podľa posledných správ mal objaviť aj Leonardo DiCaprio. Aké detaily o príbehu zatiaľ vieme?

FILMY A SERIÁLY BRAD PITT
Uložiť Uložené

Tarantino odhaľuje plány ohľadom obsadenia a niektorých detailov príbehu.

O novom filme Quentina Tarantina vás na Filmkulte priebežne informujeme, teraz však na povrch presiaklo niekoľko nových informácií. V prvom rade, Quentin pre svoju snímku momentálne zháňa distribútora, keďže kvôli sexuálnemu škandálu Harveyho Weinsteina sa rozišiel s The Weinstein Company. Spoločnosť bratov Weinsteinovcov Tarantina sprevádzala už od jeho začiatkov, konkrétne od debutu Reservoir Dogs. Snímka je zatiaľ pracovne označená ako #9, keďže ide o deviaty Tarantinov film. Zatiaľ nie je známe, kto ho bude distribuovať, režisér ho však ponúkol takmer každému štúdiu.

Tiež máme trochu konkrétnejšie informácie o samotnom deji. Predchádzajúce správy tvrdili, že Tarantino sa chystá rozprávať príbeh Charlesa Mansona a jeho "Rodiny". Jej členovia stáli za niekoľkými vraždami, vrátane tehotnej Sharon Tate, manželky Romana Polanského. Podľa všetkého boli tieto informácie mierne zavádzajúce.

V novom filme Quentina Tarantina by sa podľa posledných správ mal objaviť aj Leonardo DiCaprio. Aké detaily o príbehu zatiaľ vieme?
Zdroj: The Weinstein Company

Tarantinova dráma sa odohráva koncom 60. alebo začiatkom 70. rokov v Los Angeles a skutočne do istej miery spracováva prípad Mansonových vrážd. Portál Deadline však poznamenal, že vnímať novú tarantinovku ako film o Charlesovi Mansonovi je asi rovnaké, ako vnímať, že Inglourious Basterds je portrétom Adolfa Hitlera. Podľa všetkého tak môžeme očakávať viacero dejových prekvapení.

Odporúčané
Bullet Train je akčná jazda, na ktorú nezabudneš. David Leitch nakrútil jeden z najlepších filmov roka (Recenzia) Bullet Train je akčná jazda, na ktorú nezabudneš. David Leitch nakrútil jeden z najlepších filmov roka (Recenzia) 4. augusta 2022, 16:30

Deadline tiež dodal, že projekt má veľký potenciál a najviac sa blíži režisérovej geniálnej gangsterke Pulp Fiction. Bolo tiež známe, že Margot Robbie bola ponúknutá úloha Sharon Tate, ale Tarantinov scenár obsahuje aj postavy, ktoré režisér napísal priamo na telo Bradovi Pittovi, Leonardovi DiCapriovi a Samuelovi L. Jacksonovi. V snímke sa údajne mala objaviť aj Jennifer Lawrence. Tú chcel Tarantino pôvodne obsadiť do úlohy Daisy v The Hateful Eight, napokon však rolu získala Jennifer Jason Leigh (a odniesla si za ňu oscarovú nomináciu).

V novom filme Quentina Tarantina by sa podľa posledných správ mal objaviť aj Leonardo DiCaprio. Aké detaily o príbehu zatiaľ vieme?
Zdroj: The Weinstein Company

DiCaprio už s Tarantinom spolupracoval na westerne Django Unchained, Brad Pitt sa zase blysol v Inglourious Basterds. Zatiaľ nebol stopercentne potvrdený žiadny z hercov, ale naozaj by sme mali radosť, pokiaľ by podobné obsadenie naozaj klaplo. Natáčať by sa malo začať uprostred roka 2018, keďže Tarantino počíta s premiérou v roku 2019. Je teda teoreticky možné, že Pitt sa napokon v snímke neobjaví, keďže v tej dobe bude naplno nakrúcať World War Z 2 pod dohľadom Davida Finchera, ale uvidíme. Rozpočet snímky je údajne na úrovni Django Unchained, teda nejakých 100 miliónov dolárov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia