Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2017, 15:55
Čas čítania 0:00
Radka T.

Odvážne rozhodnutie: Dve ženy si založili úplne prvý svadobný magazín určený pre lesbičky

SVADBA
Uložiť Uložené

Dve šťastne zasnúbené lesbičky si založili úplne prvý svadobný magazín určený pre ženy ako ony.

Každá budúca nevesta vie, čo všetko treba zariadiť predtým, ako nastane svadobný deň. A kým pre niekoho je to obrovský stres, pre iného vzrušujúca zábava. Tak či onak, svadobnému dňu predchádza veľké plánovanie, ktoré zahŕňa aj výber tých správnych šiat pre nevestu. Mnohé ženy si tak pred vydajom študujú svadobné časopisy, z ktorých čerpajú inšpirácie. Lenže všetky magazíny vyzerajú v podstate rovnako a najmä - v centre pozornosti sú len heterosexuálne páry, respektíve ich nežnejšia polovička.

Ibaže, čo keby chceli byť nevesty rovno dve, a to na jednej jedinej svadbe? A čo keby sa nechceli vydávať za žiadneho muža, ale samy za seba? Dve lesbičky Tara Bakerová a Arlia Hassellová sa preto rozhodli založiť svadobný magazín určený pre ženy, ktoré majú rady iné ženy.

Tara a Arlia sú šťastne zasnúbené, no pri plánovaní vlastnej svadby narazili na veľký problém. Všetky svadobné časopisy boli určené len pre heterosexuálne páry. Rozhodli sa preto vyplniť dieru na trhu a založili si vlastný časopis s názvom Dancing With Her. Jeho názov nie je náhodný, cieľom je oslava všetkých zamilovaných žien

Odporúčané
Najlepšie darčeky pre ženu na výročie svadby Najlepšie darčeky pre ženu na výročie svadby 12. februára 2024, 10:41

Najnovšie prieskumy v Austrálii ukazujú, že nadpolovičná väčšina oslovených respondentov by súhlasila s legalizáciou homosexuálnych manželstiev. Takýto magazín sa tak môže na austrálskom trhu uchytiť. Vďaka časopisu si budúce novomanželky budú môcť pozrieť nielen vydarené fotografie šťastných dvojíc vo svadobných šatách, ale aj prečítať si o príbehoch ich lásky. 

Založeniu magazínu predchádzalo vytvorenie profilu na Instagrame plného emotívnych záberov žien rôznych vekových kategórií, ktoré sú spolu šťastné a užívajú si svoj veľký deň. Samozrejme, k tomu patria aj šaty, dekorácia a všetky veci, ktoré sú so svadobným dňom úzkom spojené. Akurát, že v centre diania nie sú muž so ženou, ale len dve ženy. Vyrovnané samy so sebou i so svojím okolím, spokojné a najmä milované. 

Časopis však nie je len pre ženy, ktoré milujú ženy. Je pre každého, kto verí, že láska si zaslúži oslavu. Pre každého, kto verí v manželskú rovnosť, napísali Tara a Arlia na Kickstarteri, kde sa snažili vyzbierať dostatok peňazí, aby mohol magazín vychádzať aj v tlačenej verzii. To sa im napokon aj podarilo, magazín sa dá objednať a obsahuje až 100 strán skutočných príbehov lásky z Austrálie aj mimo nej, ako aj praktické rady o plánovaní svadby

Domov
Zdieľať
Diskusia